🔥İndirim Grundig 55” 138 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google LED TV 18.999₺

dün bu fiyatlara qled versiyonu vardı.

Bu fiyata dün qled satıldı aynı markanın.

QLED
DOLBY
GOOGLE
HDR10+
SESLİ KUMANDA

İhtiyaç olan tüm özelliklere sahip bu televizyon pazaramada 11.875 e satıldı 2 hafta önce. Burda konusu açıldı, herşeyi kötüleyen güruh yine konuya doluşup çoğu kişiyi vazgeçirdi. Maximum karta 1000 TL iade + 250 TL puan ile 10.625 TL ya aldım. 3 günde kargodan geldi. 3 gün de servis bekledim kurulsun diye. 1 haftadır kullanıyorum. Hiç bir sorun sıkıntı yaşamadım.
1 ay kadar önce itopya 40 bine 14600k + 5070 li beyaz sistem sattı. Stok da boldu 3-4 gün devam etti. Yine forumda konusu açıldı ve yine ömründe rx580 li pc den başka bişey görmemiş kişiler gelip kötüledi. Peşin fiyatına 5 taksitle aldım. Şuan büyük kasım indirimi adı altında 60 bine benzerlerini satıyorlar.
Özetle, asla buradaki kişilerin yorumlarını takmayın. Kendi mantığınıza yatıyorsa alın geçin

dün bu fiyatlara qled versiyonu vardı.
Bu fiyata dün qled satıldı aynı markanın.

QLED
DOLBY
GOOGLE
HDR10+
SESLİ KUMANDA

İhtiyaç olan tüm özelliklere sahip bu televizyon pazaramada 11.875 e satıldı 2 hafta önce. Burda konusu açıldı, herşeyi kötüleyen güruh yine konuya doluşup çoğu kişiyi vazgeçirdi. Maximum karta 1000 TL iade + 250 TL puan ile 10.625 TL ya aldım. 3 günde kargodan geldi. 3 gün de servis bekledim kurulsun diye. 1 haftadır kullanıyorum. Hiç bir sorun sıkıntı yaşamadım.
1 ay kadar önce itopya 40 bine 14600k + 5070 li beyaz sistem sattı. Stok da boldu 3-4 gün devam etti. Yine forumda konusu açıldı ve yine ömründe rx580 li pc den başka bişey görmemiş kişiler gelip kötüledi. Peşin fiyatına 5 taksitle aldım. Şuan büyük kasım indirimi adı altında 60 bine benzerlerini satıyorlar.
Özetle, asla buradaki kişilerin yorumlarını takmayın. Kendi mantığınıza yatıyorsa alın geçin
beyler yaza düğünüm olacak televizyonu şimdiden taksitle aradan cıkarmayi istiyorum ama bütçem çok degil, minimum 50'', 4K ve QLED en iyi seçenek hangisi olur ne almalıyım bi yol gösterir misiniz

hangi konuda daha iyi hocam bilginiz var mı acaba? arka ışıklandırmadan çok şikayetçi olan olmuş bir de eski model de gelebiliyormuş amazondaki yorumlara göre
linklerini atarsan bakıyım.

hangi konuda daha iyi hocam bilginiz var mı acaba? arka ışıklandırmadan çok şikayetçi olan olmuş bir de eski model de gelebiliyormuş amazondaki yorumlara göre
Şimdi hocam tv konusunda benim için en önemli 2 şey birincisi panel ikincisi satış sonrası destek. Panel olarak nextbu modelde chot 12 cof kullanıyor diye biliyorum gayet başarılı ömrü uzun olur. Tek sıkıntısı belki anakartın emmc çökmesi olabilir. Oda 3 yıl sonra olmaya başlar. Servis konusunda diğer firma olan strong tan daha iyiler. İki cihazda public kasa ama strong karma panel üretim rastgele panel konuluyor elde ne varsa. Satış sonrası destek soru işareti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,965
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri