🔥İndirim Grundig Mutfak Şefi 🔥 3039₺

Mutfak da yer olsa mutlaka olması gereken ürünlerden. 🥲 Hanım Philips airfyer i çatıya yolladı yer kaplıyor diye 🤣

Mutfak da yer olsa mutlaka olması gereken ürünlerden. 🥲 Hanım Philips airfyer i çatıya yolladı yer kaplıyor diye 🤣
Valla benimde ilgi alanım değilde görünce paylaştım bizim mutfakta var baya iş görüyor dedim atayım birileri nasiplensin 😅

Bende almayı düşünüyordum ama aparatları piyasada bulunmuyormuş. Biraz araştırdım ama hiç bir yerde satılmıyor bu sebepten kıyma çekme gibi özellikleri kullanılmıyormuş. Şikayet var üzerinde bu konuda şikayet oluşturulmuş hatta.
Fiyatıda 3.239 olmuş.

Bende almayı düşünüyordum ama aparatları piyasada bulunmuyormuş. Biraz araştırdım ama hiç bir yerde satılmıyor bu sebepten kıyma çekme gibi özellikleri kullanılmıyormuş. Şikayet var üzerinde bu konuda şikayet oluşturulmuş hatta.
Fiyatıda 3.239 olmuş.
Premiuma özel 200₺ daha indirim mevcut kuponla

Bende alcam aynı şekil parçası kolay bulunanı lazm. Belli olmaz bunların parçaları dağılıverir belki 8-10 kullanımda

Dışarıdan düzenli olarak çiğ köfte alan bir aileyseniz muhakkak alın. Çok güzel yapıyor çiğ köfteyi, kilosunun maliyeti 25-30 TL falan oluyor.
Dışarıdan çiğ köfte alsanız minimum 200-300 TL falandır kilosu.
English Home mutfak şefini aldım anneme, keki bile onun içinde çırpıyor. Muhakkak her evde olması gereken bir alet.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,382
Üyeler
183,788
Son üye
hadespre
Geri