Neler Yeni

GSKILL 16GB (2x8GB) 4000mhz CL18 Alınır mı ?

Aytekin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Aytekin

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
bende 1 kere çok sıkıntı yaşamıştım ki geçen 3-4 arkadaş daha gördüm hem daha ucuz hem amazon gibi bir yerden almak daha mantıklı tabii
Sıkıntın nereden kaynaklıdır bilemem ama amazon olduğunu sanmıyorum. Amazon gönderim yaptığında yazılan tarihten çok daha erken geliyor. Çoğu kişi bu konuda bana katılır. Daha hiç mağduriyet yaşamadım. Yaşayanlarda telafi ödülünü kupon vesaire olarak geri aldı zaten. Bunu Türkiye'de yapan tek bir firma dahi yok. Sadece bu yolda ilerleyen Hepsiburada var. Umarım onlarda Amazon kadar başarılı olur.

NotGonna

80+ Bronze
Sıkıntın nereden kaynaklıdır bilemem ama amazon olduğunu sanmıyorum. Amazon gönderim yaptığında yazılan tarihten çok daha erken geliyor. Çoğu kişi bu konuda bana katılır. Daha hiç mağduriyet yaşamadım. Yaşayanlarda telafi ödülünü kupon vesaire olarak geri aldı zaten. Bunu Türkiye'de yapan tek bir firma dahi yok. Sadece bu yolda ilerleyen Hepsiburada var. Umarım onlarda Amazon kadar başarılı olur.
evet hocam türkiyede amazon cidden çok iyi siparişim 1 günde geliyor ama amazon germany sıkıntılı geç gönderiyor genelde

Top Bottom