-14500 tl +0 gb ramBirisinden kargoyla ikinci el 2x32 64gb DDR5 sıfır açılmamış türkiye garantili ram alacağım. Ram fiyatları düşecek mi 14500tlye anlaştık sizce bu fiyata alınır mı?
yani 64gb için çok iyi ama bana dolandırıcılık gibi geldi.Birisinden kargoyla ikinci el 2x32 64gb DDR5 sıfır açılmamış türkiye garantili ram alacağım. Ram fiyatları düşecek mi 14500tlye anlaştık sizce bu fiyata alınır mı?
Ya satan kişinin dünyadan haberi yok ya da dolandırıcılık.yani 64gb için çok iyi ama bana dolandırıcılık gibi geldi.
param güvendeyle aldım dolandırılmadım merak etme-14500 tl +0 gb ram
hocam param güvendeyle aldım dolandırıcı birisi niye param güvendeyle satsın?yani 64gb için çok iyi ama bana dolandırıcılık gibi geldi.
param güvendeyle aldım dolandırıcı olma ihtimali var mıdır? Dolandırıcı olmadığını anlamak için başka bir yol var mıdır sonuçta adam kargoya verecek ürün bana gelecek onay verirsem para onun hesabına geçecek burada nasıl bir dolandırma dönebilir ki?Ya satan kişinin dünyadan haberi yok ya da dolandırıcılık.
Umarım adam link atıp almamışsındırparam güvendeyle aldım dolandırılmadım merak etme
hocam param güvendeyle aldım dolandırıcı birisi niye param güvendeyle satsın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
param güvendeyle aldım dolandırıcı olma ihtimali var mıdır? Dolandırıcı olmadığını anlamak için başka bir yol var mıdır sonuçta adam kargoya verecek ürün bana gelecek onay verirsem para onun hesabına geçecek burada nasıl bir dolandırma dönebilir ki?
başka bir şey gönderse de parası güvende sorun olmaz video ile açıp sağlama almak yetioyrsana 64 gb diye başka bir şey göndermesin, pg'ye güven olmuyor sen yinede dikkatli ol şaş kaza ramler gerçekse tüm testlerini yap arızalı modül olabilir. kimse şu zamanda bu kit ramleri o fiyata vermez
yok biliyorum o dolandırıcılığı öyle almadım sitede en yeni ilana tıkladım en üstteydi fiyatı görünce uygun geldi satın aldımUmarım adam link atıp almamışsındır![]()
adamla konuştuk faturasını da attı 2024de 10bin TL'ye almış ama sistem toplamaktan vazgeçtiği için kutusunu hiç açmamış.Satan kişi 32 sattığını düşünüyo olabilir mi