RAM'in arkasında bulunan barkodlu kısmın fotoğrafını paylaşır mısın? Aşağıdaki gibi;
Alıntıyı görüntüle
Hynix görünüyor ama garip şekilde hangi çip olduğu tam olarak belli değil. Thaiphoon Burner raporunuzu da isteyeceğim. Uygulamayı indirip açın, üstten Read butonuna tıklayıp çıkanı seçin ve ekran görüntüsü paylaşın.Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuan sistem çalışır durumda değil, yarın geri dönüş yapayım.Hynix görünüyor ama garip şekilde hangi çip olduğu tam olarak belli değil. Thaiphoon Burner raporunuzu da isteyeceğim. Uygulamayı indirip açın, üstten Read butonuna tıklayıp çıkanı seçin ve ekran görüntüsü paylaşın.
18-22 gorunce dırek samsung c die canlanıyor gözümdeHynix görünüyor ama garip şekilde hangi çip olduğu tam olarak belli değil. Thaiphoon Burner raporunuzu da isteyeceğim. Uygulamayı indirip açın, üstten Read butonuna tıklayıp çıkanı seçin ve ekran görüntüsü paylaşın.
18-22 gorunce dırek samsung c die canlanıyor gözümde
Muhtemelen low bin DJR. Hynix ve 18 22 olan ciplerde oc kapasitesi 0 a yakın ama djr olan bir çip kullanılıyorHynix görünüyor ama garip şekilde hangi çip olduğu tam olarak belli değil. Thaiphoon Burner raporunuzu da isteyeceğim. Uygulamayı indirip açın, üstten Read butonuna tıklayıp çıkanı seçin ve ekran görüntüsü paylaşın.
Değişiklik gösterebilir tabi ama.Muhtemelen low bin DJR. Hynix ve 18 22 olan ciplerde oc kapasitesi 0 a yakın ama djr olan bir çip kullanılıyor
Samsung çıkmaz demedim konuda geçen bellek hynix olduğu için böyle bir yorum yaptım kafalar karışmasınDeğişiklik gösterebilir tabi ama.
Hynix görünüyor ama garip şekilde hangi çip olduğu tam olarak belli değil. Thaiphoon Burner raporunuzu da isteyeceğim. Uygulamayı indirip açın, üstten Read butonuna tıklayıp çıkanı seçin ve ekran görüntüsü paylaşın.
18-22 gorunce dırek samsung c die canlanıyor gözümde
Samsung çıkmaz demedim konuda geçen bellek hynix olduğu için böyle bir yorum yaptım kafalar karışmasın