Maksimum 3200mhz Cl16 olurlarBaşlıkta gördüğünüz ramlere sahibim bu ramlere oc yapmak mümkün mü? yaparsam da en iyi hangi değerleri alırım? (CL veya Mhz)
Bildiğim kadarıyla ramler kendi değerlerinin üstüne çıkamazzaten şuanda ki değerleri bunlar.
Evet yapılır lakin bu ramlerin çipleri Hynix çipler ve oc konusunda pek de iyi değiller. Ballistix gibi RAM'ler bu konuda daha iyi diye biliyorum.overclock yapılabilirmi diye soruyorum bu ramler bunu destekler mi yani?
ballistx tabii ki de daha kaliteli ve iyi, fakat elimde bu var mevcut olarak bunu kullanıyorum.Evet yapılır lakin bu ramlerin çipleri Hynix çipler ve oc konusunda pek de iyi değiller. Ballistix gibi RAM'ler bu konuda daha iyi diye biliyorum.
Yapılır hocam o zaman taminim 3800 CL 18 gibi bir değer görür sanırım. Bu işi bilen birine de danışırsanız daha iyi olur tabi.ballistx tabii ki de daha kaliteli ve iyi, fakat elimde bu var mevcut olarak bunu kullanıyorum.
mhz olarak değilde cl değerini düşürmeyi planlıyordumYapılır hocam o zaman taminim 3800 CL 18 gibi bir değer görür sanırım. Bu işi bilen birine de danışırsanız daha iyi olur tabi.
-Hayır annemiz kekli üzüm istediMaksimum 3200mhz Cl16 olurlar
Benimki sadece tahmindi zaten hocam dediğim gibi uzman birine danışırsan daha iyi olur.mhz olarak değilde cl değerini düşürmeyi planlıyordum