Hemen bekleyinBIOS'ta D.O.C.P. ayarının olduğu yerden fotoğraf atabilir misiniz?
BuyrunBIOS'ta D.O.C.P. ayarının olduğu yerden fotoğraf atabilir misiniz?
evet F10 enterAyarları kaydedip çıkıyorsunuz değil mi?
profil seçeneklerinde default var bi de docp var profile 1 bir şey yok yani, buyuk ihtimal ramler uyumsuz çıktı. Yarın değiştirsem ne olur?Bir de o profil seçeneklerinden fotoğraf atabilir misiniz? Belki de benim yanlış bildiğim bir durum vardır.
Uyumsuz olma gibi bir durum yok, uyum sağlaması gerekli, CPU-Z üzerinden RAM frekansını kontrol eder misiniz?profil seçeneklerinde default var bi de docp var profile 1 bir şey yok yani, buyuk ihtimal ramler uyumsuz çıktı. Yarın değiştirsem ne olur?
Şu an biostayım ne yapayım söleyin bahiyim sıraylaUyumsuz olma gibi bir durum yok, uyum sağlaması gerekli, CPU-Z üzerinden RAM frekansını kontrol eder misiniz?
"BIOS'ta Memory: 16384 MB (DDR4 XXXX MHz)" diye yazar, XXX'li yerlerde ne yazıyor şu an?Şu an biostayım ne yapayım söleyin bahiyim sırayla
2133"BIOS'ta Memory: 16384 MB (DDR4 XXXX MHz)" diye yazar, XXX'li yerlerde ne yazıyor şu an?
Hay ben öyle sisteme kürekle vurayım. D.O.C.P. açmadan Ai Tweaker'a gir. Memory Frequency'i 3200 MHz seç, alta in, VDDCR SOC Voltage yazar, onu 1.05 V yap, DRAM Voltage'ı da 1.4 V yap. DRAM Timing Control'e gir sırasıyla "16-18-18-18-38" yap. Kaydet ve çık.
Değiştiremiyorum hiçbirşey hepsi autoHay ben öyle sisteme kürekle vurayım. D.O.C.P. açmadan Ai Tweaker'a gir. Memory Frequency'i 3200 MHz seç, alta in, VDDCR SOC Voltage yazar, onu 1.05 V yap, DRAM Voltage'ı da 1.4 V yap. DRAM Timing Control'e gir sırasıyla "16-18-18-18-38" yap. Kaydet ve çık.
D.O.C.P.'yi kapatınca dene dostum.Değiştiremiyorum hiçbirşey hepsi auto