GSkill Trident Z5 Neo 32x2 Hangi Modüleri İçerir?

HWINFO o bilgiyi vermiyor diye hatırlıyorum sanki. (Yanlış da olmasın kesin değil) Ben bulamamıştım ama biostan değeri girerek en basit şekilde öğrenebilirsiniz. Dün mesela arkadaşa ayar yaparken benim ram A-die diye A-die ayarını yaptırdım 3-4 kez boot bile etmedi. Sonra M-die verdim. Sorunsuz çalışıyor şu an. Bir zararı da yok zaten. En kötü boot etmez. Bilgisayar açılmaz ise de CMOS sıfırlarsınız. Biz o şekilde yaptık. Sorun olursa yardımcı olabilirim.
Hocam çok teşekkürler tekrardan. Hiç fikrim olmadığı için bi tık korkuyorum da açıkcası. Direk expo yapıp geçme fikri biraz daha kafama yattı gibi :D

Hocam çok teşekkürler tekrardan. Hiç fikrim olmadığı için bi tık korkuyorum da açıkcası. Direk expo yapıp geçme fikri biraz daha kafama yattı gibi :D
Korkmanıza hiç gerek yok. Riskli herhangi bir şey yok. Expo açmak o kadar da istenilen performansı vermeyebiliyor. Bu kadar dert ediyorsanız sadece M-Die ayarlarını yapın geçin.

Korkmanıza hiç gerek yok. Riskli herhangi bir şey yok. Expo açmak o kadar da istenilen performansı vermeyebiliyor. Bu kadar dert ediyorsanız sadece M-Die ayarlarını yapın geçin.
Hocam ayarlar a ya göre yaptım şuada anakart üzerinde ram ışıklaıe yanıyo sanırım. Biosda açamıyorum. Ne yapmalıyım sizce

Hocam ayarlar a ya göre yaptım şuada anakart üzerinde ram ışıklaıe yanıyo sanırım. Biosda açamıyorum. Ne yapmalıyım sizce
Anakartında CMOS reset tuşu varsa arkada onunla biosu sıfırlaman gerekiyor. Eğer yoksa JBAT1 kısa devre yapman gerek.

Geri