Xeon e 5405 varEkran kartı alırken anakarta değil işlemciye ve anakarta bakılır.
Çünkü eğer işlemcin ekran kartın için güçsüz kalırsa darboğaz olur.
Güç kaynağı ise ekran kartı için düşük kalırsa sistem yük altında kapanır.
500 TL var hocam anca buna yetiyorevet.
0 Alacaksan o kartı hiç alma.
2. elde de önermem daha iyi seçenekler var.
gtx 750 ti var o bütçe de rx 460 var onlar 1030 dan çok çok daha iyi.500 TL var hocam anca buna yetiyor
Xeon E5405'e OC yaparsan iyi kötü besleyebilir ama OC yapmayacaksan besleyemez. Zaten LGA775 işlemcilerin çoğu oyunda GT1030 veya 750Tİ'I tamamen beslemesine imkan yoktur. Kendim deneyip gördüm çünkü belirli bir seviyeden sonra ekran kartını zorlamak için açtığın ayarlar işlemciye de yük bindiriyor ve FPS'in düşmesine rağmen darboğaz hala devam ediyor oluyor. Online oyunlardan bahsetmiyorum Valorantta %20 kadar kullanım görüyordum.Xeon e 5405 var
Mesaj otomatik birleştirildi:
500 TL var hocam anca buna yetiyor
Bu işlemciye rx 460 önermem gtx 750 ti daha uygun gibi.Xeon e 5405 var
Yeterli olur.Xeon e 5405 var
Hocam aradım taradım bulamadım ya bana uzak oluyor yada test etme imkanı olmuyor karşı tarafın bende gt 1030 a bakmayı tercih ettim bit olarak GTX 750 ti dan düşük olabilir ama bellek hızı olarak daha yüksek olduğunu gördümBu işlemciye rx 460 önermem gtx 750 ti daha uygun gibi.
Ekran kartı BİT değeri gücü temsil etmez. GTX750Tİ daha düşük çekirdek ve bellek hızları ile geliyor ama CUDA core sayısı GT1030'dan çok fazla GT1030'da 384 Cuda core varken 750Ti'da 640 Cuda core var. Mimari bileşen hızları gibi farklardan dolayı neredeyse denk güçte oluyorlar yani GT1030 tercih edebilirsiniz.Hocam aradım taradım bulamadım ya bana uzak oluyor yada test etme imkanı olmuyor karşı tarafın bende gt 1030 a bakmayı tercih ettim bit olarak GTX 750 ti dan düşük olabilir ama bellek hızı olarak daha yüksek olduğunu gördüm
Bit veya bellek hızı değildi benim dediğim performans olarak daha iyi 750 ti. Eğer imkanınız yoksa 1030 kötü bir seçim değil. 750 ti a göre Daha az darbogaz ihtimali.Hocam aradım taradım bulamadım ya bana uzak oluyor yada test etme imkanı olmuyor karşı tarafın bende gt 1030 a bakmayı tercih ettim bit olarak GTX 750 ti dan düşük olabilir ama bellek hızı olarak daha yüksek olduğunu gördüm
Bulabilirsem uygun 750 ti Alicam olmaz ise GT 1030 alcam hocam zaten birkaç ay sonra kendime yenisini Alicam bunu kardeşimin PC ye takicamBit veya bellek hızı değildi benim dediğim performans olarak daha iyi 750 ti. Eğer imkanınız yoksa 1030 kötü bir seçim değil. 750 ti a göre Daha az darbogaz ihtimali.