Bu fiyata bundan iyi bir kart önerebilir misinizO kartın performansını arttırsan ne olacak? Bu işlere girmeni önermiyorum. Overclock yapsan bile performans çok az değişecektir. Performansı yeterli gelmiyorsa satıp başka ekran kartı satın al.
nedenMsı Afterburner indir. Overclock önermem
Yani kartım zaten çok eski ve satarsam elime geçecek para 600-700 tl bu fiyata bulabileceğimi düşünmüyorum bundan iyi bir şeyhocam sıfır 1030 fiyatına ikinci el 1060 ekran kartlarına bakabilirsiniz ister 3gb versiyonu olsun ister 6gb 1030dan daha performanslı ama bütçeniz varsa ve temiz bi 6gb 1060 bulabilirseniz memnun kalırsınız en azından şimdilik. yani 1030 oc yapsanız ne fayda yapmasanız ne fayda ekran kartını boşa yormuş olursunuz (bence)
Isımma sorunum yok kartım yükte 50-60 derece zaten ben o yüzden oc istiyorum hocam en azından bi işe yarasın kasanın egzoz fanını falan bağladım karta çok soğuk çalışıyor zatenOC değil de UV yap en azından ısınmaz. OC ile pek bir fark yakalayamazsın.
Genel olarak mı önermiyorsun yoksa kart özelinde mi?Msı Afterburner indir. Overclock önermem
Bu işler derken nasıl işler bunlar sakıncalı mı?O kartın performansını arttırsan ne olacak? Bu işlere girmeni önermiyorum. Overclock yapsan bile performans çok az değişecektir. Performansı yeterli gelmiyorsa satıp başka ekran kartı satın al.
Sakıncalı değil. Bilmeden yapacağı için oyuna girip hata aldığında (başıma çok geldi) korkabilir. Yönlendirenler forum üyeleri olduğu için istenmeyen durumlar başına gelebilir. Ayrıca Gt 1030'un overclockla iyi bir performans vereceğini zannetmiyorum. Ben GTX 760'la merakımdan yaptım sıralarda iyi performans alıyordum ama dediğim gibi kart 1030 ve performansının değecek şekilde artacağını düşünmüyorum.Bu işler derken nasıl işler bunlar sakıncalı mı?
Gt 1030 satıp gtx 960 2gb alabilirsin. İkinci elde benzer fiyatlarda. Biraz daha para koyup RX 570 alabilirsin. Sistemin yeterliyse iyi olur. Gtx 780 satılıyor ama o kadar eskiye gitmeni önermem.Bu fiyata bundan iyi bir kart önerebilir misiniz