Anakart nedirBütcem 1 2k anakart var evet.
o nerde yaziyo hocam ben suan is yerindeyim şuan ki islemcim intel pentium g4560 i3 6100 uyumludur demislerdi.
Hayır bakın şöyle bir şey var gta 1050 oldugu icin g4560 darboğaz yapar diyorlar i3 6100 yapmaz az cok diyorlar o yüzden diyorumG4560 ile i3 6100 aynı performanstadır. Değişim yapmayın.
Önerebilir misiniz lütfen i5 işlemci.Düşük gelebilir i5 olanına bak bence
Anakartı değistir 1 2 k bütcen varsaHayır bakın şöyle bir şey var gta 1050 oldugu icin g4560 darboğaz yapar diyorlar i3 6100 yapmaz az cok diyorlar o yüzden diyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Önerebilir misiniz lütfen i5 işlemci.
Hayır bakın şöyle bir şey var gta 1050 oldugu icin g4560 darboğaz yapar diyorlar i3 6100 yapmaz az cok diyorlar o yüzden diyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Önerebilir misiniz lütfen i5 işlemci.
Tamamdır teşekkürlerBakın şimdi, 6. ve 7. nesil intel işlemcilerde i3 ile G serisi Pentiumlar birebir aynı güçteydi hatta bundan dolayı i3 satışları etkilendi. Bende zamanında G4600 kullanıyordum kendisi i3 7100 dengi. Yani işlemciyi i3 6100 yaparsanız hiç bir fark olmayacak. Ondan diyorum.
Tamamdır reis bakıcam tesekkürler ilgilendiğin içinAnakartı değistir 1 2 k bütcen varsa
Bak yapabilcigin 2 secenek var
1. Anakarti da ekran kartinida sat ustune para ekle 2.el amd topla(parça sorunu olmasin yasadigin yerde ve 2.el amd daha ucuz)
3.anakartinin destekledigi nesile uygun i5 bakmak
Peki hocam şuan bu işlemci darboğaz yapar mı ekran kartına?Bakın şimdi, 6. ve 7. nesil intel işlemcilerde i3 ile G serisi Pentiumlar birebir aynı güçteydi hatta bundan dolayı i3 satışları etkilendi. Bende zamanında G4600 kullanıyordum kendisi i3 7100 dengi. Yani işlemciyi i3 6100 yaparsanız hiç bir fark olmayacak. Ondan diyorum.
Peki hocam şuan bu işlemci darboğaz yapar mı ekran kartına?