Abdullah abi kaç sistem çıkarttı hiçbirinde bir sıkıntı olmadı zaten adam güvenilmez site ile niye sistem çıkartsın? Adamlar işini gayet iyi yapıyor sipariş iptal edemediysen bu senin sorunun ki zaten site çok yoğundu iptal edememen çok normal.onunuze gelen her sıteden alısverıs yaparsanız yollamazlar tabı bınbır arama sonucu sıstemı ıptal ettım bıdahada bılmedıgım yerden almam sıstemı itopyadan alıcaksın sıfır sorun vıdeo cıkılıyor dıye her sıstemı almak zorunda hıssetmeyın kendınızı bıraz secıcı olmanızı tavsıye ederım
Ben 11k ya koydum inteli 2 tane ciddi alıcısı var. 12k 13k ya koyanları cidden anlamıyorumBen sattım 10900 e daha yüksek yazanlar var ama tavsiye etmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öyle geldi ama sağlam kasanın kutusunda hiçbirsey yok sadece parçaların kutusu hafiften hasar almış ondanda bişey olmaz
Bende 4-5 kişi var da forumdan bir arkadaşa vereceğimBen 11k ya koydum inteli 2 tane ciddi alıcısı var. 12k 13k ya koyanları cidden anlamıyorum
Paketlendi ancak kargodan ses seda yokNe zaman kargoya verilir tahimince yada ne zaman elime ulaşır şuan paketlendi yazıyor destekte şehir dışına gidicem onu bekliyorum
Tamam haberleşirsek iyi olur bende donanim arsivi yebi sistemi aldim egzoz fanda alacağim birtaneVallahi bana hiç sorma bende hayatımda ilk defa kasa sahibi oldum internetten ordan burdan baka baka yapacaz bir şekilde
Tamamdir reisTamam haberleşirsek iyi olur bende donanim arsivi yebi sistemi aldim egzoz fanda alacağim birtane
Hocam herhangi bir hasar var mi? Masallah diger koliye gecit acmislar.Cumaya kadar elinizde olur en geç biraz sakın olun sonuçta aldınız kargo bu şekilde geliyor
Yok sağlam o kutuda sağlam öyle olduğuna bakma içindeki kutulara zarar gelmemişHocam herhangi bir hasar var mi? Masallah diger koliye gecit acmislar.
Bakalim hocam ben cok korkuyorum kasa kırık gelecek diye. İstanbul’da oturuyorum ama umarim sağlam gelir.Yok sağlam o kutuda sağlam öyle olduğuna bakma içindeki kutulara zarar gelmemiş
Yarın gelir kargoya verildiyseBakalim hocam ben cok korkuyorum kasa kırık gelecek diye. İstanbul’da oturuyorum ama umarim sağlam gelir.
Adres görünüyor haberin olsunCumaya kadar elinizde olur en geç biraz sakın olun sonuçta aldınız kargo bu şekilde geliyor
Paketlendi yazıyor, neyse o degil az once bi arkadas konu acmis valorant yuklerken mavi ekran vermiş bu sistem.Yarın gelir kargoya verildiyse