Abi al sata kaça giderCumaya kadar elinizde olur en geç biraz sakın olun sonuçta aldınız kargo bu şekilde geliyor
Her konuyu iletemem dostum hazır sistem alıyorsunuz sistem toplanıyor kontrol ediliyor sonra kargolanıyor heralde biraz uzun sürebilir sizin satın alım sıranıza göre süre farklılık gösterir.benimkisi de paketlendi hala kargoya verilmedi aynı konuyu şimdi ben açıcaktım ne zaman verilir acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Abdullah Hacıgül abi gaming gen tr ye iletebilirmisin bu konuyu
ağzını silseneKardeş ne anlatiyon koskoca donanim arşivi kaç yildir adamla sistem çikariyor sorun olmaz
Kutuyu sen mi yırttın yoksa yırtık mı geldiCumaya kadar elinizde olur en geç biraz sakın olun sonuçta aldınız kargo bu şekilde geliyor
Sende yavaştan ayağının pasını sil.ağzını silsene
Arkadaşımızın kuyruk acısı var galiba önüne gelene sallıyor dostum karşındakinin kim olduğunu bilmeden böyle şeyler söyleme sıkıntı olur senin içinağzını silsene
12.5 kısa sürede satmak istiyosan 13.5kya gidebilirAbi al sata kaça gider
versene bana sıkıntı canım sıkılıyorArkadaşımızın kuyruk acısı var galiba önüne gelene sallıyor dostum karşındakinin kim olduğunu bilmeden böyle şeyler söyleme sıkıntı olur senin için
Dostum biz bu forumda sokak kavgası yapmayız böyle davranmaya devam edersen ceza alacaksınversene bana sıkıntı canım sıkılıyor
bu lafı demınkı sokak cocuguna mı soylesen acaba hanı boyundan yarım metre kısa tehdıtlerıyle ne dersinDostum biz bu forumda sokak kavgası yapmayız böyle davranmaya devam edersen ceza alacaksın
Abi ben cam kasa almistim hazirladigin sistemden ona ne gibi seyler yapabilirim sistemin sicakligini azaltmak icin , sadece fan takmak yeter miDostum biz bu forumda sokak kavgası yapmayız böyle davranmaya devam edersen ceza alacaksın
Neyseversene bana sıkıntı canım sıkılıyor
Senin gibi insanlarla tartışmaya bile girmemek gerekir dostum yaşın küçük o yüzden bir şey demeyeceğim iyi forumlar arkadaşlarbu lafı demınkı sokak cocuguna mı soylesen acaba hanı boyundan yarım metre kısa tehdıtlerıyle ne dersin