Kasanın farkli olmasını Abdullah abi açıkladı Kasa stokları bitince farklı kasalar koyuluyor bişi olmazİyi günler bugün kasa elime ulaştı fakat vg10f yerine vg05f geldi bir sorun olur mu iade edeyim
Kasaların stoklarının bitince farklı kasa koyulması doğru fakat verilen sipariş listesinde hangi kasa varsa onu stok bitti diye değiştiremezler sadece farklı kasayı stok kalmadı diye satışa sunabilirler dileyen o kasayı alır burda yanlış anlaşılma olmasın. Kafalarına göre kasa gönderemezler stok bitti diye. O yüzden sipariş listenizi kontrol edin. @CptnAktaşKasanın farkli olmasını Abdullah abi açıkladı Kasa stokları bitince farklı kasalar koyuluyor bişi olmaz
Vg10f mesh kasa vg05f cam onu bence iade etİyi günler bugün kasa elime ulaştı fakat vg10f yerine vg05f geldi bir sorun olur mu iade edeyim
Faturadaki kasa değilse değiştir.
Vg10f mesh kasa vg05f cam onu bence iade et
faturamda vg10f yazıyor. Uzun Raddede sorun çıkarmayacaksa benim için sorun yokKasaların stoklarının bitince farklı kasa koyulması doğru fakat verilen sipariş listesinde hangi kasa varsa onu stok bitti diye değiştiremezler sadece farklı kasayı stok kalmadı diye satışa sunabilirler dileyen o kasayı alır burda yanlış anlaşılma olmasın. Kafalarına göre kasa gönderemezler stok bitti diye. O yüzden sipariş listenizi kontrol edin. @CptnAktaş
Çözüldü✓ - DA / GT2 Yanlış Ürün Gelişmeleri Hakkında
Arkadaşlar merhaba bildiğiniz üzere ilk stoktan ilk 20dk-30dk ıcınde alanlardan biriyim ve bana diğer stoktaki ürün gelmişti. (Kasayı görür görmez geri sardım sonra çektiğim fotoğraflardan görünce anakartında yanlış olduğunu farkettim diğer şeylere hiç bakmadım bile belki ramler bile yanlıstı)...forum.donanimarsivi.com
Açtığım konuyu süreçle ilgili takip edebilirsin.
Varken mesh hazır onu alfaturamda vg10f yazıyor. Uzun Raddede sorun çıkarmayacaksa benim için sorun yok