Neler Yeni

GT301 Sıvı Soğutma Önerisi

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Ömer SARLUGİL
bende aynı kasa ve işlemci var cooler master 240mm . sıvı soğutucuyu üst tarafa taktım fakat soğutucu ile ram nerdeyse birbirine değecek arasında 3 mm anca boşluk kaldı yani kasa küçük ama iş görüyor kasa avantajı masada yer kaplamaması rahat hareket ettirebilmesidir.
soğutucu bu

PixDraw

80+ Bronze
bende aynı kasa ve işlemci var cooler master 240mm . sıvı soğutucuyu üst tarafa taktım fakat soğutucu ile ram nerdeyse birbirine değecek arasında 3 mm anca boşluk kaldı yani kasa küçük ama iş görüyor kasa avantajı masada yer kaplamaması rahat hareket ettirebilmesidir.
soğutucu bu
Kasayı tercih etme ve değişmek istememe sebebim kesinlikle aynı hocam.

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Ömer SARLUGİL
Kasayı tercih etme ve değişmek istememe sebebim kesinlikle aynı hocam.
bütçen zaten varmış bu soğutucu biraz sesli çalışıyor başka soğutucu alsan daha iyi olur

cnacar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cem
@PixDraw hocam bende aynı kasadan hazır sistem aldım. 5600x Asus prime b550m anakart ve gskill ripjaws V ram var. Az önce ml240 v2 aldım internette olmuyor yazdıklarından iade ettim. Sorunsuz oturuyor mu üst tarafa? şu an vatan da fiyatı oldukça uygun. Sitede top 2 x 120 mm yazıyor gt301 için ama yüksekliği ram e değer yazdıklarından emin olamadım. Sizce alsam oturur mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

soğutucu bu
Sizin anakartınız hangi model acaba?

Son düzenleme:

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Ömer SARLUGİL
@PixDraw hocam bende aynı kasadan hazır sistem aldım. 5600x Asus prime b550m anakart ve gskill ripjaws V ram var. Az önce ml240 v2 aldım internette olmuyor yazdıklarından iade ettim. Sorunsuz oturuyor mu üst tarafa? şu an vatan da fiyatı oldukça uygun. Sitede top 2 x 120 mm yazıyor gt301 için ama yüksekliği ram e değer yazdıklarından emin olamadım. Sizce alsam oturur mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizin anakartınız hangi model acaba?
ASUS PRİME X570-P anakart modelim

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Ömer SARLUGİL
cevap için teşekkür ederim b550 ile çok benzer ram yerleri ama mm lik sapma olursa oturmayacağından korkuyorum. Sizce sığar mı?
vatandaki çalışanlara telefondan ulaşıp sorma imkanın varsa bide öyle yap şimdi ben tam bilemedim.

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
YILDIRIM
Aynı kasayı b450m pro 2 anakart ile ripjawsv ramlar ile kullanıyorum sıvı soğutucum ise corsair h100x üst kısma montajladım sıfıra sıfır oturdu

cnacar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cem
telefonla aradım ama bilgisayar oradan alınmadığı için yardımcı olamıyorlar, açıldığında iadesi de mümkün değil bir şekilde ölçüp deneyeceğim. sıkıntı yaratabilecek tek şey ram doğru değil mi?

PixDraw

80+ Bronze
telefonla aradım ama bilgisayar oradan alınmadığı için yardımcı olamıyorlar, açıldığında iadesi de mümkün değil bir şekilde ölçüp deneyeceğim. sıkıntı yaratabilecek tek şey ram doğru değil mi?
Ram payından sıkıntı yaşamazsan yani çıkıntılı ramlardan değilse sorunsuz oturur ben taktım ve sorunsuz oturdu önceden payı ölçmüştüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,262
Üyeler
164,638
Son üye
Furiosa
Top Bottom