Kasma yapmaz dimi bilgisayarda sıvı sogutucu var ekstra ısınma yapmaz1366x768 ayarlarda oynarsın 25-50 arası single playerda düşük ayarlarda.
Kasma donma yapmaz dimi kasa ısınmıyorBen yıllar evvel oynuyordum. En düşük ayarlarda oynarsın. 1440x900 çözünürlük daha uygun o kart için. Ya da 1280×720 daha uygun olabilir.
Ne kadar tatmin eder, orasına bir şey diyemem.
aga i3'e niye sıvı soğutma taktın ona vereceğin parayla 8 GB daha ram hatta ekran kartı alırdın.Kasma yapmaz dimi bilgisayarda sıvı sogutucu var ekstra ısınma yapmaz
Kasma donma yapabilir ekran kartı berbat ama yani işlemci kendi soğutucusyla bile 60'ın üzerine çıkmıyor bende de hemen hemen aynı işlemci var.Kasma yapmaz dimi bilgisayarda sıvı sogutucu var ekstra ısınma yapmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kasma donma yapmaz dimi kasa ısınmıyor
Ben bütün bilgisayarlarımda sıvı soğutucu kullanıyorum kaliteli uyguna alıpaga i3'e niye sıvı soğutma taktın ona vereceğin parayla 8 GB daha ram hatta ekran kartı alırdın.
Uyguna alıyorum ben soğutucuyuaga i3'e niye sıvı soğutma taktın ona vereceğin parayla 8 GB daha ram hatta ekran kartı alırdın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kasma donma yapabilir ekran kartı berbat ama yani işlemci kendi soğutucusyla bile 60'ın üzerine çıkmıyor bende de hemen hemen aynı işlemci var.
Hiç gerek yok ama yani i3 10105F zaten ısınmaz ama sen bilirsin uyguna aldıysan iyidir.Ben bütün bilgisayarlarımda sıvı soğutucu kullanıyorum kaliteli uyguna alıp
Kasma felan yapmaz dimi hocam en dusukte veya dusukte çözünürlükteHiç gerek yok ama yani i3 10105F zaten ısınmaz ama sen bilirsin uyguna aldıysan iyidir.
Çözünürlüğe göre yapmaz.Kasma felan yapmaz dimi hocam en dusukte veya dusukte çözünürlükte