GT420 GTA5 OYNATIR MI?

equinox54

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar yeni sistem topladım geçici ekran kartı taktim islemci intel i3 10105f 8 gb corsair ram GT420 2 gb ddr3 128 bit Gta5 oynatır mı düşük ayarlarda kasmadan ?

Ben yıllar evvel oynuyordum. En düşük ayarlarda oynarsın. 1440x900 çözünürlük daha uygun o kart için. Ya da 1280×720 daha uygun olabilir.
Ne kadar tatmin eder, orasına bir şey diyemem.

1366x768 ayarlarda oynarsın 25-50 arası single playerda düşük ayarlarda.

1366x768 ayarlarda oynarsın 25-50 arası single playerda düşük ayarlarda.
Kasma yapmaz dimi bilgisayarda sıvı sogutucu var ekstra ısınma yapmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben yıllar evvel oynuyordum. En düşük ayarlarda oynarsın. 1440x900 çözünürlük daha uygun o kart için. Ya da 1280×720 daha uygun olabilir.
Ne kadar tatmin eder, orasına bir şey diyemem.
Kasma donma yapmaz dimi kasa ısınmıyor

aga i3'e niye sıvı soğutma taktın ona vereceğin parayla 8 GB daha ram hatta ekran kartı alırdın.

Kasma donma yapmaz dimi kasa ısınmıyor
Kasma donma yapabilir ekran kartı berbat ama yani işlemci kendi soğutucusyla bile 60'ın üzerine çıkmıyor bende de hemen hemen aynı işlemci var.

aga i3'e niye sıvı soğutma taktın ona vereceğin parayla 8 GB daha ram hatta ekran kartı alırdın.
Ben bütün bilgisayarlarımda sıvı soğutucu kullanıyorum kaliteli uyguna alıp

Kasma donma yapabilir ekran kartı berbat ama yani işlemci kendi soğutucusyla bile 60'ın üzerine çıkmıyor bende de hemen hemen aynı işlemci var.
Uyguna alıyorum ben soğutucuyu

Geri