kardeş bana ps4 store den gta san andreas olduğuna dair foto atar mısın eğer yok bulamam dersen boş yapıyorsunGit playstation store a bak var mı yok mu diye
iyi de gta san andreas ın çıktığı platformlar da ps4 yok.Çıktı, gta 3 vice city de var ama gta 4 yok halbuki en sevdiğim gta oyunu.
kardeş bana ps4 store den gta san andreas olduğuna dair foto atar mısın eğer yok bulamam dersen boş yapıyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
iyi de gta san andreas ın çıktığı platformlar da ps4 yok.
Al kardeşim kim boş yapıyormuş görmüş oldukkardeş bana ps4 store den gta san andreas olduğuna dair foto atar mısın eğer yok bulamam dersen boş yapıyorsun
iyi de gta san andreas ın çıktığı platformlar da ps4 yok.
harbiden varmışBruhGrand Theft Auto: San Andreas
Carl Johnson çetelerin, uyuşturucunun ve yozlaşmanın pençesinde paramparça olmuş Los Santos, San Andreastan, film yıldızlarının ve para babalarının uyuşturucu çeteleri ve suç örgütlerinden sakınmak için akla karayı seçtiği bu şehrin baskısından beş yıl önce kaçıp uzaklaşmıştır. Şimdi artık...store.playstation.com
tamam kardeşim uzatmaAl kardeşim kim boş yapıyormuş görmüş olduk
harbiden varmış
sağolun [USER=1920]@Barış Yalçın[.
harbiden varmış
sağolun @Barış Yalçın @Fatieh yeni bir şey daha öğrendim
Rica ederim
iyi de onu ben yazmadım kiMesaj otomatik birleştirildi:
Önceki mesajlarda sıkıntı var rica ederim yazmıştım @Sadeceogrenmekistiyorum
Ne?iyi de onu ben yazmadım ki
ulan biri hesabı mı çalmış yoksa
Pardon hocam yanlış anladım
hocam şu mesajlar da sizde de sıkıntı var mı?Mesaj otomatik birleştirildi:
Önceki mesajlarda sıkıntı var rica ederim yazmıştım @Sadeceogrenmekistiyorum
Bazen yazdığım çıkmıyor sadece alıntı çıkıyor. Oluyor öyle şeylerhocam şu mesajlar da sizde de sıkıntı var mı?
bende sıkıntılı çünkü normalde siz rica ederim yazmışsınız ama ben rica ederim yazmamama rağmen mesaj ben de gözüküyor nasıl oluyor bu?