Neler Yeni

Öneri Gta 5 375tl alınır mı??

tayfn35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Tayfun Acar
Epic gameste şuanda 375 tl hiç oynamadım online modunu izlemiştim ama hikayesini hiç bilmiyorum birde sanırım mart ayında oyuna baya büyük bir güncelleme gelecekmiş dlls grafikler vs. Sizce Alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
AzKullanılmış SokakLambası
sevip sevmeyeceğin biraz sana kalmış, kendi adıma konuşmam gerekirse 300 saat oynadım . Oyunu oldukça sevdim kişisel görüşüm hile yapınca multiplayerdan hızla soğunuyor her şey elde edildiğinden, emek ile yapınca daha zevkli, arkadaşlarınla oynama durumunda da biraz o anki yapılan şeye bağlı olarak zevk alınabiliyor , şahsen tek dolanmayı daha çok seviyordum. tek sorun bazı görevler için insan bulmak biraz zor oluyor onun dışında bir sorunu olduğunu düşünmüyorum. parasına değer.

siyabent

80+ Silver
Epic gameste şuanda 375 tl hiç oynamadım online modunu izlemiştim ama hikayesini hiç bilmiyorum birde sanırım mart ayında oyuna baya büyük bir güncelleme gelecekmiş dlls grafikler vs. Sizce Alınır mı?
120 saat oynamam var 1 saat hikaye oynamadım trafik magandalığı polisten kaçma pavyona gitme yeyer

noxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Umut PEKER
Alınır, sonuçta koskoca GTA 5. Ama şahsen seride en az sevdiğim oyun. Eski oyunlara çocukluğumu gömmüştüm ama bunu sadece 2 kere oynadım. Ancak her türlü oynanır ve koleksiyona eklenir. Online ise denemedim fikrim yok.

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Buğra Aykaç
Hikayesi öyle ahım şahım değil ama güzel diyebiliriz bence alınabilir

Top Bottom