Öneri Gta 5 375tl alınır mı??

tayfn35

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
224
Epic gameste şuanda 375 tl hiç oynamadım online modunu izlemiştim ama hikayesini hiç bilmiyorum birde sanırım mart ayında oyuna baya büyük bir güncelleme gelecekmiş dlls grafikler vs. Sizce Alınır mı?

sevip sevmeyeceğin biraz sana kalmış, kendi adıma konuşmam gerekirse 300 saat oynadım . Oyunu oldukça sevdim kişisel görüşüm hile yapınca multiplayerdan hızla soğunuyor her şey elde edildiğinden, emek ile yapınca daha zevkli, arkadaşlarınla oynama durumunda da biraz o anki yapılan şeye bağlı olarak zevk alınabiliyor , şahsen tek dolanmayı daha çok seviyordum. tek sorun bazı görevler için insan bulmak biraz zor oluyor onun dışında bir sorunu olduğunu düşünmüyorum. parasına değer.

Epic gameste şuanda 375 tl hiç oynamadım online modunu izlemiştim ama hikayesini hiç bilmiyorum birde sanırım mart ayında oyuna baya büyük bir güncelleme gelecekmiş dlls grafikler vs. Sizce Alınır mı?
120 saat oynamam var 1 saat hikaye oynamadım trafik magandalığı polisten kaçma pavyona gitme yeyer

Alınır, sonuçta koskoca GTA 5. Ama şahsen seride en az sevdiğim oyun. Eski oyunlara çocukluğumu gömmüştüm ama bunu sadece 2 kere oynadım. Ancak her türlü oynanır ve koleksiyona eklenir. Online ise denemedim fikrim yok.

Hikayesi öyle ahım şahım değil ama güzel diyebiliriz bence alınabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,942
Üyeler
173,904
Son üye
Herttelden
Geri