zwainzer 80+ Katılım 1 Eylül 2024 Mesajlar 2 Reaksiyon skoru 0 Salı, 22:57 #1 Son günlerde Steam üzerinden GTA 5'i başlatmaya çalıştığımda, bir süre bekletiyor, ardından Rockstar Games Launcher açılıyor, biraz bekledikten sonra ise kendiliğinden kapanıyor. Bu sorunu yaşayan veya çözümünü bilen var mı?
Son günlerde Steam üzerinden GTA 5'i başlatmaya çalıştığımda, bir süre bekletiyor, ardından Rockstar Games Launcher açılıyor, biraz bekledikten sonra ise kendiliğinden kapanıyor. Bu sorunu yaşayan veya çözümünü bilen var mı?
E emrede00 80+ Katılım 17 Nisan 2025 Mesajlar 30 Reaksiyon skoru 9 Salı, 23:01 #2 battleeye ile ilgili bir problem olabilir mi hiç ekrana battleeye ile ilgili bende yaşamıştım benzer sorunu sonradan pc toplamaya karar verdim.
battleeye ile ilgili bir problem olabilir mi hiç ekrana battleeye ile ilgili bende yaşamıştım benzer sorunu sonradan pc toplamaya karar verdim.
zwainzer 80+ Katılım 1 Eylül 2024 Mesajlar 2 Reaksiyon skoru 0 Salı, 23:12 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Yakın zamanlarda fivem kuramadığım için bir çok denemeler yaptım acaba bunlarla alakalı olabilir mi?