Çözüldü✓ Gta 5 açılmıyor Destek rica ederim

kapat aç yapayım diyorum ama epic te çalışıyor gözüküyor görev yöneticisinden de müdaahele edemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Epic Üzerinden Giriş yapmaya çalışıyorum Sistemim imza da yazmaktadır
İnternet sağlayıcınız nedir?

Yani Oda bir alternatif ama onun cevabı ne kadar süre içerisinde gelir bilemiyorum Deneyeceğim

İnternet sağlayıcınız nedir?
Yeni Türk telekom a geçtim

Mevcut driverları kaldırıp tekrardan yükleyeceğim fakat bunun yanında görev yöneticisinden dahi rockstarı kapatamamamı açıklayabilecek şeyi çözemedim

rockstar launcheri silip yüklemeyi dene bazen o sorun çıkarabiliyor

Yani Oda bir alternatif ama onun cevabı ne kadar süre içerisinde gelir bilemiyorum Deneyeceğim

Yeni Türk telekom a geçtim

Mevcut driverları kaldırıp tekrardan yükleyeceğim fakat bunun yanında görev yöneticisinden dahi rockstarı kapatamamamı açıklayabilecek şeyi çözemedim
Millenicomda sorun varda bir kaç gündür bende ondan dolayı save hatası alıyorum sürekli ondandır belki diye sormuştum.

Millenicomda sorun varda bir kaç gündür bende ondan dolayı save hatası alıyorum sürekli ondandır belki diye sormuştum.
Yani sunuculara girememe sorunu değil benim ki ben direkt olarak oyunu açamıyorum görev sekmesinde gta 5 i göremiyorum

şimdi rockstar games ile ilgili her şeyi siliyorum ve deneyeceğim
bu arada şöyle bir ekleme yapmak istiyorum normal şekilde rockstar games i açtığım zaman sorun olmuyor epic games üzerinden açtığım zaman launcher tepki vermiyor rockstar amblemi çıkıp hareket ediyor o kadar

Son Güncelleme

Oyunu epic games üzerinden değil rockstar games üzerinden oyunu açtığım taktirde oyuna giriş yapabildim her şeyi denedim bunu yapmamıştım şu an oyuna girebiliyorum.

bu arada şöyle bir ekleme yapmak istiyorum normal şekilde rockstar games i açtığım zaman sorun olmuyor epic games üzerinden açtığım zaman launcher tepki vermiyor rockstar amblemi çıkıp hareket ediyor o kadar

Son Güncelleme

Oyunu epic games üzerinden değil rockstar games üzerinden oyunu açtığım taktirde oyuna giriş yapabildim her şeyi denedim bunu yapmamıştım şu an oyuna girebiliyorum.
tamamdır o zaman iyi oyunlar :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,735
Üyeler
183,629
Son üye
T-650
Geri