Neler Yeni

Çözüldü✓ Gta 5 açılmıyor Destek rica ederim

Nssng

80+
kapat aç yapayım diyorum ama epic te çalışıyor gözüküyor görev yöneticisinden de müdaahele edemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Epic Üzerinden Giriş yapmaya çalışıyorum Sistemim imza da yazmaktadır
İnternet sağlayıcınız nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ahmet Enes Ekinci
Yani Oda bir alternatif ama onun cevabı ne kadar süre içerisinde gelir bilemiyorum Deneyeceğim

İnternet sağlayıcınız nedir?
Yeni Türk telekom a geçtim

Mevcut driverları kaldırıp tekrardan yükleyeceğim fakat bunun yanında görev yöneticisinden dahi rockstarı kapatamamamı açıklayabilecek şeyi çözemedim

bugra7768

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
bugra
rockstar launcheri silip yüklemeyi dene bazen o sorun çıkarabiliyor

Nssng

80+
Yani Oda bir alternatif ama onun cevabı ne kadar süre içerisinde gelir bilemiyorum Deneyeceğim

Yeni Türk telekom a geçtim

Mevcut driverları kaldırıp tekrardan yükleyeceğim fakat bunun yanında görev yöneticisinden dahi rockstarı kapatamamamı açıklayabilecek şeyi çözemedim
Millenicomda sorun varda bir kaç gündür bende ondan dolayı save hatası alıyorum sürekli ondandır belki diye sormuştum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ahmet Enes Ekinci
Millenicomda sorun varda bir kaç gündür bende ondan dolayı save hatası alıyorum sürekli ondandır belki diye sormuştum.
Yani sunuculara girememe sorunu değil benim ki ben direkt olarak oyunu açamıyorum görev sekmesinde gta 5 i göremiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ahmet Enes Ekinci
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ahmet Enes Ekinci
şimdi rockstar games ile ilgili her şeyi siliyorum ve deneyeceğim
bu arada şöyle bir ekleme yapmak istiyorum normal şekilde rockstar games i açtığım zaman sorun olmuyor epic games üzerinden açtığım zaman launcher tepki vermiyor rockstar amblemi çıkıp hareket ediyor o kadar

Son Güncelleme

Oyunu epic games üzerinden değil rockstar games üzerinden oyunu açtığım taktirde oyuna giriş yapabildim her şeyi denedim bunu yapmamıştım şu an oyuna girebiliyorum.

bugra7768

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
bugra
bu arada şöyle bir ekleme yapmak istiyorum normal şekilde rockstar games i açtığım zaman sorun olmuyor epic games üzerinden açtığım zaman launcher tepki vermiyor rockstar amblemi çıkıp hareket ediyor o kadar

Son Güncelleme

Oyunu epic games üzerinden değil rockstar games üzerinden oyunu açtığım taktirde oyuna giriş yapabildim her şeyi denedim bunu yapmamıştım şu an oyuna girebiliyorum.
tamamdır o zaman iyi oyunlar :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,016
Üyeler
170,451
Son üye
eltgura
Top Bottom