Neler Yeni

Gta 5 açılmıyor yardım lazım

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Gta5i yeni aldım açmadan türkçe yama yaptım. rockstar gamesden hesabımı bağladım herşeyi hallettim play on steam yazısına basıyorum loading oluyor sonra bir komut penceresi açılıyor dosyaların yüklenmesi engellendi yazıyor açılmıyor

bugra7768

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
bugra
Gta5i yeni aldım açmadan türkçe yama yaptım. rockstar gamesden hesabımı bağladım herşeyi hallettim play on steam yazısına basıyorum loading oluyor sonra bir komut penceresi açılıyor dosyaların yüklenmesi engellendi yazıyor açılmıyor
Yamayı kapat ve steam kütüphaneye gel, gta 5e sağ tıkla, özellikler de ordan dosya bütünlüğü doğrula

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Heisenberg
Yamayı kapat ve steam kütüphaneye gel, gta 5e sağ tıkla, özellikler de ordan dosya bütünlüğü doğrula
Bunu yaptığında sorun muhtemelen çözülecektir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de yeni aldım hikayeyi bitirdim ama başka yapcak bir şey kalmadı. Online giriyorum arada ama pek sarmadı gibi.

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yamayı nasıl kapatacam hocam youtubeda sadece yamanın nasıl kurulacağını izledim

52 dosya doğrulanmadı tekrar indirilecek diyor

Son düzenleme:

bugra7768

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
bugra
Bunu yaptığında sorun muhtemelen çözülecektir.

Ben de yeni aldım hikayeyi bitirdim ama başka yapcak bir şey kalmadı. Online giriyorum arada ama pek sarmadı gibi.
Online arkadaşın yoksa tat vermez
yamayı nasıl kapatacam hocam youtubeda sadece yamanın nasıl kurulacağını izledim

52 dosya doğrulanmadı tekrar indirilecek diyor
indirilmesini bekle sonra tekrar dene, story modda oynayacaksan yamayı kaldırmana gerek yok şimdilik

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,425
Üyeler
164,664
Son üye
nano4242
Top Bottom