Neler Yeni

Steam PUBG Açılmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Emre Mehmet
Merhaba DA Formu.

Yaklaşık 2 aydan beri steam pubg oynamadım. En son oynadığımda bilgisayarım windows 10 du. windows 10 da çalışıyordu ama windows 11 e geçtiğimden beri açılmıyor. Steam oyun açılıyor penceresi geliyor ama bi türlü oyunu başlatmıyor. Steam içinde Oyna ya basıyorum sonra durdur yazıyor, 20 saniye sonrada yine durdurdan oyna yazısına geri dönüyor ve hiç bir şey olmuyor. Oyunu silip tekrar yükledim, dosyaları doğrula yaptım ama hiç bir şey değişmedi. Steam aile hesabı ile oynuyorum ama aile hesabının şifresini girip çıktığımdada yine bir şey olmuyor. Ne yapmam gerek? oyunu geri iade edemem 20 dk çoktan doldu.

kare

80+
Merhaba DA Formu.

Yaklaşık 2 aydan beri steam PUBG oynamadım. En son oynadığımda bilgisayarım windows 10 du. windows 10 da çalışıyordu ama windows 11 e geçtiğimden beri açılmıyor. Steam oyun açılıyor penceresi geliyor ama bi türlü oyunu başlatmıyor. Steam içinde Oyna ya basıyorum sonra durdur yazıyor, 20 saniye sonrada yine durdurdan oyna yazısına geri dönüyor ve hiç bir şey olmuyor. Oyunu silip tekrar yükledim, dosyaları doğrula yaptım ama hiç bir şey değişmedi. Steam aile hesabı ile oynuyorum ama aile hesabının şifresini girip çıktığımdada yine bir şey olmuyor. Ne yapmam gerek? oyunu geri iade edemem 20 dk çoktan doldu.
windows 11 birçok oyunda aynı hatayı yaşatıyor...

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Merhaba DA Formu.

Yaklaşık 2 aydan beri steam PUBG oynamadım. En son oynadığımda bilgisayarım windows 10 du. windows 10 da çalışıyordu ama windows 11 e geçtiğimden beri açılmıyor. Steam oyun açılıyor penceresi geliyor ama bi türlü oyunu başlatmıyor. Steam içinde Oyna ya basıyorum sonra durdur yazıyor, 20 saniye sonrada yine durdurdan oyna yazısına geri dönüyor ve hiç bir şey olmuyor. Oyunu silip tekrar yükledim, dosyaları doğrula yaptım ama hiç bir şey değişmedi. Steam aile hesabı ile oynuyorum ama aile hesabının şifresini girip çıktığımdada yine bir şey olmuyor. Ne yapmam gerek? oyunu geri iade edemem 20 dk çoktan doldu.
Merhabalar Windows sürümü kaynaklı büyük ihtimalle
Mesaj otomatik birleştirildi:

windows 11 birçok oyunda aynı hatayı yaşatıyor...
"Sürüm"

Merhabalar Windows sürümü kaynaklı büyük ihtimalle

"Sürüm"
Daha doğrusu temiz kurulum yaptım 2 gün önce bir sorun yaşamıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,079,953
Üyeler