Neler Yeni

Gta 5 aldım ama zaten yüklüydü başka bir hesaptan, yeni hesaba nasıl geçiririm.

Ömerfk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ömer Faruk Kılıç
Arkadaşlar benim rockstar hesabımda Gta 5 vardı ve indirmiştim. Ama epic gameste bedava olunca epic gamesdeki hesaptan oynamak istiyorum. Ama tekrar yüklemem gerekir mi. Yüklemeden epic games hesabında oynayamaz mıyım. Zaten yüklü bende tekrar yüklemek istemiyorum. Bende yüklü olan Gta dosyalarının olduğu yere yükle desem epicte, ordan dosyaları felan tanıyıp yükleme tamamlandı gibisinden bir şey der mi? Yardımcı olursanız sevinirim boş yere yüklemek istemiyorum.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Arkadaşlar benim rockstar hesabımda Gta 5 vardı ve indirmiştim. Ama epic gameste bedava olunca epic gamesdeki hesaptan oynamak istiyorum. Ama tekrar yüklemem gerekir mi. Yüklemeden epic games hesabında oynayamaz mıyım. Zaten yüklü bende tekrar yüklemek istemiyorum. Bende yüklü olan Gta dosyalarının olduğu yere yükle desem epicte, ordan dosyaları felan tanıyıp yükleme tamamlandı gibisinden bir şey der mi? Yardımcı olursanız sevinirim boş yere yüklemek istemiyorum.
Kopyalayıp epic' in olduğu yere at indire bas dosya doğrular 200-300 mb bir şey indirir.

Ömerfk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ömer Faruk Kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kopyalayıp epic' in olduğu yere at indire bas dosya doğrular 200-300 mb bir şey indirir.
Dostum oyunların indiği yere dosyları atıp direkt epic kütüphanesinden indirmeye mi başlayayım, yoksa indirme yerini yapıştırdığım gta 5 dosyasına mı yönlendireyim.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Dostum oyunların indiği yere dosyları atıp direkt epic kütüphanesinden indirmeye mi başlayayım, yoksa indirme yerini yapıştırdığım gta 5 dosyasına mı yönlendireyim.
İndirmeye başla. Bir arkadaş böyle yapmıştı sadece 30gb indirmişti ama onunki eski sürüm crackti. Sendeki orjinal ve güncel ise çok az indirirsin.

Ömerfk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ömer Faruk Kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamam dostum hallettim isim değişikliği varmış dosyada ondan olmamıştı ilk denediğimde. Şimdi oldu teşekkür ederim yardımın için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,034
Üyeler
164,603
Son üye
salih0715
Top Bottom