Neler Yeni

gta 5 alt tab sorunu

Musty.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Mustafa Çelikörs
merhaba gta 5 de alt tab atınca 2 saniye filan siyah ekran oluyor sonra düzeliyor pc formatlamıştım formattan önce böyle olmuyordu (ilk aldığım zamanlar yapıyordu sonra kendi kendine düzeldi) ama formatladım ve şuan bu hata oluyor ne yapabilirim

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,069
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Senin GTA'da birden çok hata var. Formatı düzgün yapamama gibi bir ihtimal söz konusu mu?

şahin doğan

80+ Platinum
oyunu tam ekran da oynarsan öyle olur, tam ekran penceleri de oyna veya çerçevesiz de olarak geçebilir.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,069
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Musty.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Mustafa Çelikörs
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Senin GTA'da birden çok hata var. Formatı düzgün yapamama gibi bir ihtimal söz konusu mu?
ki format atılalı 1 ay dan fazla oluyor ki formattan dolayı olduğunu da sanmıyorum pc yi ilk aldığımda da gta alt tab da aynı şeyi yapıyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:

oyunu tam ekran da oynarsan öyle olur, tam ekran penceleri de oyna veya çerçevesiz de olarak geçebilir.
teşekkür ederim dediğini yaptım düzeldi fakat önceki düzelişinde böyle bir şey yaptığımı hatırlamıyorum :)

ki format atılalı 1 ay dan fazla oluyor ki formattan dolayı olduğunu da sanmıyorum pc yi ilk aldığımda da gta alt tab da aynı şeyi yapıyordu

teşekkür ederim dediğini yaptım düzeldi fakat önceki düzelişinde böyle bir şey yaptığımı hatırlamıyorum :)
hazır konu gta 5 iken sorayım nişan alırken de blur giriyor adamı vuramıyorum motion blur da kapalı ama neden yapıyor

Kendiniz de çok rahat format atabilirsiniz.
evet onu biliyordum fakat 1 kereye mahsus başkasına attırdım zaten bundan sonra ben atıcam

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,748
Üyeler
164,900
Son üye
isthatege
Top Bottom