GTA 5 çok düşük fps sıkıntısı

Driverler güncel mı? Kullanımlar nasıl? Sıcaklık ne durumda? Oyunu nerden oynuyorsun?

• Beğen
Reaksiyonlar: java
driver

• Beğen
Baya Düşük Fps Onlinede sıkıntı var diye biliyorum ama olsa bile bu kadar olmamalı
Post automatically merged:

Bi driver güncelle Bios güncelle herşeyi güncelle bakalım bide hiçbirşey olmassa kasper sky da bişey çıkmazsa ekran kartını garantiye gönder

• Beğen
Kesin driver çünkü o pc ile en az 60 fps almanız lazım yüksek ayarlarda (yada 50 40 )

Ben 2klık sistemimle offline 50 civarı alıyorum. Crack oynuyorsanız olabilir

Driverlar güncel daha bugün sabah baktım sıcaklıklar oyun içinde 40 50 civarı max oyunu pcde oynuyorum

güncel hocam
Steam mı,epic games mı?

Online mı ? Online da bazı arkadaşlar çeşitli fanteziler denediği için oyun kasabiliyor bende 5500 XT var benimde başıma geldi

Baya Düşük Fps Onlinede sıkıntı var diye biliyorum ama olsa bile bu kadar olmamalı

Bi driver güncelle Bios güncelle herşeyi güncelle bakalım bide hiçbirşey olmassa kasper sky da bişey çıkmazsa ekran kartını garantiye gönder
daha yeni temiz kurulum yaptım bios en yeni sürümü yüklü. ekran kartı garantim bitti maalesef

Driver sıkıntısı olabilir kullanımlar nasıl ?
Başka oyunlar da değerler normal mi ?

Kesin driver çünkü o pc ile en az 60 fps almanız lazım yüksek ayarlarda (yada 50 40 )
driver güncel

Steam mı,epic games mı?
epicten giriyorum ama diğer oyunlarda da aynı şekilde epic olmasa da

Online mı ? Online da bazı arkadaşlar çeşitli fanteziler denediği için oyun kasabiliyor bende 5500 XT var benimde başıma geldi
onlineda 19 civarı solo girsem de invite only girsem de prologue girsem de aynı hocam

Driver sıkıntısı olabilir kullanımlar nasıl ?
Başka oyunlar da değerler normal mi ?
driver güncel ekran kartı %100 cpu %40 50 civarı değişiyor

driver güncel

epicten giriyorum ama diğer oyunlarda da aynı şekilde epic olmasa da

onlineda 19 civarı solo girsem de invite only girsem de prologue girsem de aynı hocam
Eskiden oynadığınız çözünürlük ile şimdiki aynı mı?

Geri