hocam yanlış anlama ama korsan almışsın sencede bunun açılmamasından daha normasl bişey varmıYardımcı Olabilirseniz Şimdiden İnsta Adresim: blackness_aga
Konuya Gelecek Olursak Gta 5 i açıyorum görev yöneticisinde üstlere çıkıyor sonra tekrar yok oluyor yardımcı olacak var mı ?
orj satın alacak para yoq
oyun 500 1000 tl olsa korsandan başka çare olmaz 10 yıllık oyun defalarca indirime girdi bedava verdili 60 tl ye satılıyor zaten.hocam dediklerini anlıyorum korsana hayır demek saçma bu devirde korsan almaktan başka çare kalmadı %100 haklısın
biraz moralini bozacağım ama korsanın açılmaması normal internetin hızlıysa başka bir yerden indirmeyi deneyebilirsin veya indirimleri kovala okul harçlığından arttırıp al
kolay gelsin
indirdiğiniz yeri değiştirip tekrar denemenizde fayda var onun dışında pek çözüm olmuyorYardımcı Olabilirseniz Şimdiden İnsta Adresim: blackness_aga
Konuya Gelecek Olursak Gta 5 i açıyorum görev yöneticisinde üstlere çıkıyor sonra tekrar yok oluyor yardımcı olacak var mı ?
knk korsana tamamen karşı değilim gidip spider man için 500tl vermem mesela ama gta 5'ide al yani 75tl bişey değil. param olmadığı halde ilk aldığım oyun. almayan kalmadı nerdeyse yüzlerce saat oynayabilceğin bi oyun için 75tl ver kafan rahat şekilde oynaYardımcı Olabilirseniz Şimdiden İnsta Adresim: blackness_aga
sağol kk yapcak bişey yokhocam dediklerini anlıyorum korsana hayır demek saçma bu devirde korsan almaktan başka çare kalmadı %100 haklısın
biraz moralini bozacağım ama korsanın açılmaması normal internetin hızlıysa başka bir yerden indirmeyi deneyebilirsin veya indirimleri kovala okul harçlığından arttırıp al
kolay gelsin
sağol kk yapcak bişey yok
knk insta versem: blacknes_aga saolDostum bana özelden PM at sana verdiğim yerden indir oyunu. Korsan diye açılmamazlık yapmaz. Ayrıca hayatında 1 kere bile korsan oyun oynanamış her oyunu para vererek alıp oynamış gibi takılanlara da bakma. Paran olduğu zaman steam'dan alırsın kafan rahat olur.
2 s ileDostum bana özelden PM at sana verdiğim yerden indir oyunu. Korsan diye açılmamazlık yapmaz. Ayrıca hayatında 1 kere bile korsan oyun oynanamış her oyunu para vererek alıp oynamış gibi takılanlara da bakma. Paran olduğu zaman steam'dan alırsın kafan rahat olur.
Hocam adam param yok demiş neyine ısrar ediyosunuz boş boş konuşacaksan konusmakorsana hayırr hocaamm