Neler Yeni

GTA 5 (CRACKLİ)AÇIYORUM TEPKİ VERMİYOR

blackness

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet
Konuya Gelecek Olursak Gta 5 i açıyorum görev yöneticisinde üstlere çıkıyor sonra tekrar yok oluyor yardımcı olacak var mı ?
orj satın alacak para yoq:(

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
korsana hayırr hocaamm

Ajanefe310

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
efe yağız karahan
Discord
XXsinsipandaXX#6610
Yardımcı Olabilirseniz Şimdiden İnsta Adresim: blackness_aga
Konuya Gelecek Olursak Gta 5 i açıyorum görev yöneticisinde üstlere çıkıyor sonra tekrar yok oluyor yardımcı olacak var mı ?
hocam yanlış anlama ama korsan almışsın sencede bunun açılmamasından daha normasl bişey varmı

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
hocam dediklerini anlıyorum korsana hayır demek saçma bu devirde korsan almaktan başka çare kalmadı %100 haklısın
biraz moralini bozacağım ama korsanın açılmaması normal internetin hızlıysa başka bir yerden indirmeyi deneyebilirsin veya indirimleri kovala okul harçlığından arttırıp al
kolay gelsin

Kiritoほ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Yamaç Koçovalı
Hocam önerim size özelden yazdığım yerden oyunu tekrardan indirmeniz biliyorum oyun fazla GB ama genelde bu tarz yanıt vermiyor durumlarında pek çözüm olmuyor yani çok uğraşıyorsun türlü türlü şey denettiririz burada boşuna uğraşmış olursun bence

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Mertcan Ceylan
hocam dediklerini anlıyorum korsana hayır demek saçma bu devirde korsan almaktan başka çare kalmadı %100 haklısın
biraz moralini bozacağım ama korsanın açılmaması normal internetin hızlıysa başka bir yerden indirmeyi deneyebilirsin veya indirimleri kovala okul harçlığından arttırıp al
kolay gelsin
oyun 500 1000 tl olsa korsandan başka çare olmaz 10 yıllık oyun defalarca indirime girdi bedava verdili 60 tl ye satılıyor zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

indirdiğiniz yeri değiştirip tekrar denemenizde fayda var onun dışında pek çözüm olmuyor

TahinPekmez

80+ Silver
15 tl ye orjinal çalıntı oyun hesabı satın alan adam= Korsan oynayan sınır dışı edilsin.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
knk korsana tamamen karşı değilim gidip spider man için 500tl vermem mesela ama gta 5'ide al yani 75tl bişey değil. param olmadığı halde ilk aldığım oyun. almayan kalmadı nerdeyse yüzlerce saat oynayabilceğin bi oyun için 75tl ver kafan rahat şekilde oyna

blackness

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet
kolay gelsin
sağol kk yapcak bişey yok :(

ByKayseriLi

80+ Bronze
sağol kk yapcak bişey yok :(

Dostum bana özelden PM at sana verdiğim yerden indir oyunu. Korsan diye açılmamazlık yapmaz. Ayrıca hayatında 1 kere bile korsan oyun oynanamış her oyunu para vererek alıp oynamış gibi takılanlara da bakma. Paran olduğu zaman steam'dan alırsın kafan rahat olur.

blackness

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet
Dostum bana özelden PM at sana verdiğim yerden indir oyunu. Korsan diye açılmamazlık yapmaz. Ayrıca hayatında 1 kere bile korsan oyun oynanamış her oyunu para vererek alıp oynamış gibi takılanlara da bakma. Paran olduğu zaman steam'dan alırsın kafan rahat olur.
knk insta versem: blacknes_aga saol
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 s ile

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,622
Üyeler
161,102
Son üye
lGeneralWTl
Top Bottom