GTA 5 dokular geç yükleniyor

ARDACD

80+
Reaksiyon skoru
132
Selam. Maalesef şu an oyun WD Black 500GB 7200RPM 2.5" HDD'ye kurulu fakat yakında SSD almayı düşünüyorum (kesin değil yüksek ihtimalle alamayacağım). Ve ben kendi bilgisayarımda çok nadir drop ile 15-25 FPS GTA V oynayabiliyorum. Fakat bütün oyun zevkimi elimden alan bir sorun var. Dokular geç yükleniyor. Ve bu dokuların geç yüklenmesi bazen polislerden kaçarken vb. şeylerde aracı kullanmama tam bir engel çünkü yolu göremiyorum. Nerede gittiğimi bilmiyorum ve sürekli aracı çarpıyorum. Yani anlayacağınız bu dokuların geç yüklenmesi çok sinir bozucu. Ben bu sorunu nasıl çözerim?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Selam. Maalesef şu an oyun WD Black 500GB 7200RPM 2.5" HDD'ye kurulu fakat yakında SSD almayı düşünüyorum (kesin değil yüksek ihtimalle alamayacağım). Ve ben kendi bilgisayarımda çok nadir drop ile 15-25 FPS GTA V oynayabiliyorum. Fakat bütün oyun zevkimi elimden alan bir sorun var. Dokular geç yükleniyor. Ve bu dokuların geç yüklenmesi bazen polislerden kaçarken vb. şeylerde aracı kullanmama tam bir engel çünkü yolu göremiyorum. Nerede gittiğimi bilmiyorum ve sürekli aracı çarpıyorum. Yani anlayacağınız bu dokuların geç yüklenmesi çok sinir bozucu. Ben bu sorunu nasıl çözerim?
HDD kullanmak zorunda kalmıştım. Hem SSD hem HDD'de oynamıştım GTA V'i. Genel olarak HDD kaynaklı.

HDD kullanmak zorunda kalmıştım. Hem SSD hem HDD'de oynamıştım GTA V'i. Genel olarak HDD kaynaklı.
Hocam bunun SSD dışında bir çözümü yok mu? Mod, ayar, vb?

Mod var ama oyunu berbat yapıyor.
Eğer Intel Menüsünden oyuna performans ayarı yaptıysanız onu devredışı bırakın, öyle deneyin.
Intel menüsünden oyuna özel bir ayar yok ama Windows ayarlarından şu ayarları yapmıştım ilk oyunu yükler yüklemez.
Ekran Görüntüsü (18).png

Bundan mı kaynaklı acaba?

Arkadaşlar dün akşam Windows'tan "sürücüleri en iyi duruma getir" özelliğini kullandım ve yaklaşık 2 buçuk - 3 saatte işlem tamamlandı ve bilgisayarı tamamen kapattım (Shift ile yani). Ve bu sabah CrystalDiskMark testi sonucu böyle oldu;

CrystalDiskMark_20240122084259.png

Sizce sorunum düzelmiş midir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,094
Üyeler
185,026
Son üye
DoublonS35
Geri