Neler Yeni

GTA 5 düşük FPS ? neden

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,880
İsim
Can BOZKURT
Şu anda ekran kartı stokları sorunlu. Sisteminiz kötü değil, RAM alınıp yola devam edilebilir.
Dostum dürüst olalım adam apu kullanıyor fark ettiysen. Üstüne üstlük 8*1.

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Ram alsam kaç FPS olur
45-50 Çıkar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum dürüst olalım adam apu kullanıyor fark ettiysen. Üstüne üstlük 8*1.
Sende herkese boş yere kızgın atmayı kes.Geçende bana doğru şeyleri söylüyorum gittin kızgın attın birde mesajı siliyordun adam doğru söylüyor sistemi iyi aslında 1 tane daha ram alsa onu 2-3 sene low ayarlarda götürür her oyunda.

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,880
İsim
Can BOZKURT
45-50 Çıkar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sende herkese boş yere kızgın atmayı kes.Geçende bana doğru şeyleri söylüyorum gittin kızgın attın birde mesajı siliyordun adam doğru söylüyor sistemi iyi aslında 1 tane daha ram alsa onu 2-3 sene low ayarlarda götürür her oyunda.
Dostum ekran kartı yok ne kadar iyi olabilir işlemci zaten çok iyi değil? Yanlış şeyleri yediremiyorsan insanlarada doğru gibi yansıtma.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Dostum ekran kartı yok ne kadar iyi olabilir işlemci zaten çok iyi değil? Yanlış şeyleri yediremiyorsan insanlarada doğru gibi yansıtma.
Sistemi iyi,kötü değil valorant orta ayarlarda 60+fps alır csgo low ayarlarda 60+ alır zaten o sistemle ultra oyunlar oynayacak değil herhalde? Yanlış bilgi vermiyorum apu sistemler ekran kartı takılmadanda iyi boş boş yorum yapmayın burda.

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,880
İsim
Can BOZKURT
Sistemi iyi,kötü değil valorant orta ayarlarda 60+fps alır csgo low ayarlarda 60+ alır zaten o sistemle ultra oyunlar oynayacak değil herhalde? Yanlış bilgi vermiyorum apu sistemler ekran kartı takılmadanda iyi boş boş yorum yapmayın burda.
tamam

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
düükde 60 alıyorum

EmreCntrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Emre Cantürk
düükde 60 alıyorum
Sen bunların dediğine bakma, apu sistemlerde çift kanal desteği çok önemli aynı ramden 1 tane daha al kullan çünkü bu devirde ekran kartı alınmaz fiyatlar uçuk.. Ama benim bütcem var alırım diyosan orasını bilemem.

Top Bottom