Neler Yeni

Gta 5 Enchanced deneyimim

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
mehmet alp kütük
oyunu TAA ya alınca görüntü çamurlaşmaya başlıyor DLSS DLAA quality farketmeksizin bu seferde yolda araba sürerken yolun üstünde arabanın lambalarının silüetleri belirmeye başlıyor yani hayaletlenme oluyor fsr3 native AA yapıyorum görüntü karıncalaşmaya başlıyor ray tracing açıyorum bi farklılık hissedemiyorum bu versiyonu asla oynamıcam bu problemlere çözüm bulunana kadar online daki hesabımı aktaramıyorum eski versiyondaki akıcılık yeni versiyonda yok 2. Makinemde oynadım oyunu 4060 5800x3D 32 ram deneyimlerim böyle ana makinemde 5090 9800x3D var onda denemedim ama şüphesiz aynıları olacaktır he bide 120 fps cap getirmişler KAFAYI YERSİN!

Farex

80+ Silver
şimdi bende rtx 4090 lı laptoba indirdim giriyorum deneyeceğim.

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
mehmet alp kütük
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şimdi bende rtx 4090 lı laptoba indirdim giriyorum deneyeceğim.
Dene kanser olup çık %1 fps ler bile sabit değil resmen 3 sene bunun için mi bekledik? Optimizasyon yerleri öpüyor Gta fanboylarının dünya umrunda değil tabi!

Farex

80+ Silver
Dene kanser olup çık %1 fps ler bile sabit değil resmen 3 sene bunun için mi bekledik? Optimizasyon yerleri öpüyor Gta fanboylarının dünya umrunda değil tabi!
daha oyun açılmıyor şaka gibi :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eski profille giremiyorum. Şuan eşleştirme açık değilmiş.

Son düzenleme:

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
mehmet alp kütük
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Dünyada gördüğüm en gereksiz update ps5 te dursa nolurdu yani enchanced expanded ismide saçma yapacağınız güncellemeyide sizide cockstar

İnanılmaz! Tek kelimeyle hazır olmadan oyunu çıkarıyorlarsa AŞIRI UYUZ OLUYORUM AŞIRI

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,065,125
Üyeler
169,244
Son üye
Zexima