Neler Yeni

Yardım GTA 5 Enchanted Online'a Girmiyor

Rograin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ahmet Özer
Facebook
Rograin
Epic Games'ten indirmiş olduğum GTA V Enchanted oyununda online'a girmeye çalışıyorum fakat karakter oluşturma ekranına yönlendiriyor. Eski GTA'da para hilesi yaptığım için bu oyuna karakterimi taşıyamıyorum. 2 kere karakter oluşturmuş olmama rağmen bir türlü online'a girmiyor. Karakter oluştur diyor. Battleye açıkken logunda şöyle bir mesaj var "Dosyanın yüklenmesi engellendi C:\Windows\System32\atiadlxx.dll" DDU ile ekran kartı driverlarını sildim yeniden yükledim ama sorunum çözülmedi. Eski GTA'yı indirdim Battleye bunda da açık ama bunda herhangi bir hata mesajı almadım ve online'a giriş yapabiliyorum. Hesabım banlı değil.

hamzaersoy

80+ Bronze
para ve level hilesi yapıp tespit edilenler hesaplarını aktaramıyorlar

Rograin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ahmet Özer
Facebook
Rograin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hesap aktarmaya çalışmıyorum zaten . Başta bu uyarıyı aldım ben hesabımı aktarmak istemiyorum seçeneğini seçtim. Sıfırdan profil oluşturmama rağmen oyuna giremiyorum. Profil seçme kısmına geri atıyor.

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
mehmet alp kütük
Herkesin söylediği şeyi söylüyosun başkası forumda 8000 level tirilyon dolar yapan arkadaşlarım hesaplarını aktardı yazmıştı bana kime inanıcaz?

hamzaersoy

80+ Bronze
Herkesin söylediği şeyi söylüyosun başkası forumda 8000 level tirilyon dolar yapan arkadaşlarım hesaplarını aktardı yazmıştı bana kime inanıcaz?
herkesin söylediği şeyi söylemiyorum firmanın söylediği şeyi söylüyorum. herkesi tespit edecek kadar iyi anticheat yazılımları olsaydı hile falan konuşuyor olmazdık.

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
mehmet alp kütük
herkesin söylediği şeyi söylemiyorum firmanın söylediği şeyi söylüyorum. herkesi tespit edecek kadar iyi anticheat yazılımları olsaydı hile falan konuşuyor olmazdık.
Hile yapanlar boşuna hile yapmadı bu oyunda oyunda para kasmak TR de para kazanmaktan daha zor her bir görev birbirinden aptalca zor ve sıkıcı niye uğraşsın adam heist için 3 4 saat toplam? 3-4 saatin sonund aldığın lara maximum 1.4m?

hamzaersoy

80+ Bronze
Hile yapanlar boşuna hile yapmadı bu oyunda oyunda para kasmak TR de para kazanmaktan daha zor her bir görev birbirinden aptalca zor ve sıkıcı niye uğraşsın adam heist için 3 4 saat toplam? 3-4 saatin sonund aldığın lara maximum 1.4m?
görevlere zor diyecek kadar beceriksiz de olma ya :D. hepsi birbirini tekrar ediyor, A noktasından B noktasına gidip adam öldürüp tekrar A'ya dönüyoruz desen katılacağım ama görevler zor ve uzun sürüyo diye hile mi yapıyosun sen :D onlarca mantıklı sebep varken çok üzülüyorum maalesef böyle saçma argümanlar duyunca. beceriksizseniz oyun oynamamalısınız. istersen offline oyunlara falan gir bak orda zorluk seçebiliyosun belki botlar sana ateş etmez ksadhfsadljkh hile yazmak yok ama anlaştık mı

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
mehmet alp kütük
Uygunsuz davranış
görevlere zor diyecek kadar beceriksiz de olma ya :D. hepsi birbirini tekrar ediyor, A noktasından B noktasına gidip adam öldürüp tekrar A'ya dönüyoruz desen katılacağım ama görevler zor ve uzun sürüyo diye hile mi yapıyosun sen :D onlarca mantıklı sebep varken çok üzülüyorum maalesef böyle saçma argümanlar duyunca. beceriksizseniz oyun oynamamalısınız. istersen offline oyunlara falan gir bak orda zorluk seçebiliyosun belki botlar sana ateş etmez ksadhfsadljkh hile yazmak yok ama anlaştık mı
Ne anlatıyon la sen?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senden fazla saatim var oyunda banamı anlatıyorsun A noktasından B noktasına gidileceğini kodumun ucubesi bide gülücük falan atıyor

hamzaersoy

80+ Bronze
Ne anlatıyon la sen?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senden fazla saatim var oyunda babamı anlatıyorsun A noktasından B noktasına gidileceğini kodumun ucubesi
beceriksizsen zorluğu kolaya çekebileceğin oyunlar oynamalısın arkadaşım üzüldüm senin için :D

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
mehmet alp kütük
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
mehmet alp kütük
Uygunsuz davranış
kajshfhsajk arkadaşım istersen flappy bird oyna sanırım sadece onu oynayabilirsin tek tuşla ilerliyorsun umarım becerebilirsin :D
Klasik Hamza işte kuş beyniyle bişeler anlatmaya çalışıyo Hamzaların hepsi aynı :D

Top Bottom