enchanced daha iyidir ama fivem vs bence daha onu desteklemiyor eskisini indirebilirsinenhanced indirince 211gb indiriyor ikisini birden indiriyor onu nasıl durdurabilşirim.
legacy de 110 gb falan. Enhanced daha iyiymiş galiba ama 200gb indirmek istemiyorum
enhanced sürümünde grafikler yenilendi dlss teknolojileri falan geldienhanced indirince 211gb indiriyor ikisini birden indiriyor onu nasıl durdurabilşirim.
legacy de 110 gb falan. Enhanced daha iyiymiş galiba ama 200gb indirmek istemiyorum
enchanced daha iyidir ama fivem vs bence daha onu desteklemiyor eskisini indirebilirsin
Çoğu mod ve yama Enhanced ile uyumlu değil.
i5 10400f rx5500xt 4gb 16gb ram var kaldırır mı enhancedi ?enhanced sürümünde grafikler yenilendi dlss teknolojileri falan geldi
Kaldırır.i5 10400f rx5500xt 4gb 16gb ram var kaldırır mı enhancedi ?
kaldırır çok sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorumi5 10400f rx5500xt 4gb 16gb ram var kaldırır mı enhancedi ?
ama encanhedi kendi başına indiremiyorum 200gb olarak iniyo ikisi birden onu nasıl yapacagım ? xboxdan indiriyorumKaldırır.
hocam 200gb olarak iniyo cözümü var mıkaldırır çok sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum
bilmiyorumama encanhedi kendi başına indiremiyorum 200gb olarak iniyo ikisi birden onu nasıl yapacagım ? xboxdan indiriyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam 200gb olarak iniyo cözümü var mı
Bilmem bende Epic Games var orada 2 ayrı oyun olarak görünüyor. Xbox'ım yok bilmiyorum maalesef.ama encanhedi kendi başına indiremiyorum 200gb olarak iniyo ikisi birden onu nasıl yapacagım ? xboxdan indiriyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam 200gb olarak iniyo cözümü var mı
o zaman legaxy yüklei5 10400f rx5500xt 4gb 16gb ram var kaldırır mı enhancedi ?