Gta 5 enhanced mı legacy mi?

XxXs

80+
Reaksiyon skoru
87
enhanced indirince 211gb indiriyor ikisini birden indiriyor onu nasıl durdurabilşirim.
legacy de 110 gb falan. Enhanced daha iyiymiş galiba ama 200gb indirmek istemiyorum

enhanced indirince 211gb indiriyor ikisini birden indiriyor onu nasıl durdurabilşirim.
legacy de 110 gb falan. Enhanced daha iyiymiş galiba ama 200gb indirmek istemiyorum
enchanced daha iyidir ama fivem vs bence daha onu desteklemiyor eskisini indirebilirsin

Çoğu mod ve yama Enhanced ile uyumlu değil.

enhanced sürümünde grafikler yenilendi dlss teknolojileri falan geldi

• Beğen
Reaksiyonlar: XxXs
ama encanhedi kendi başına indiremiyorum 200gb olarak iniyo ikisi birden onu nasıl yapacagım ? xboxdan indiriyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam 200gb olarak iniyo cözümü var mı
bilmiyorum

• Beğen
ama encanhedi kendi başına indiremiyorum 200gb olarak iniyo ikisi birden onu nasıl yapacagım ? xboxdan indiriyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam 200gb olarak iniyo cözümü var mı
Bilmem bende Epic Games var orada 2 ayrı oyun olarak görünüyor. Xbox'ım yok bilmiyorum maalesef.

• Beğen
Amacınız düz tek oyunculu veya GTA Online oynamaksa, tercihinizi Enhanced tarafında kullanın. Amacınız FiveM, Rage:MP, alt:V veya modlu oynamaksa tercihinizi Legacy tarafında kullanın.

Geri