gta 5 fps düşüklüğü

1980x1080 her şey ultra da en yüksek daha önce bu ekran kartı %99u kullanıyordu ve fps 110-130 arası idi şimdi niye böyle
Bilemiyorum. Ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldır, sonrasında en güncel sürümü yükle. Chipset sürücüsü yüklemediysen veya eski sürümdeysen en güncel sürümünü yükle. Oyunu da güncel tut.

Bilemiyorum. Ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldır, sonrasında en güncel sürümü yükle. Chipset sürücüsü yüklemediysen veya eski sürümdeysen en güncel sürümünü yükle. Oyunu da güncel tut.
chipset sürücüsü ne oluyor tam olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu ekran kartı bana overclock lu bir şekilde geldi tekrar eski haline dönmüş olmasın benim overclock yapmam mı lazım acaba

Ekler

• Adsızxaa.png
    Adsızxaa.png
    1.6 MB · Hit: 63
gta5 de story moda geçtiğim zaman farklı oluyor burda ekran kartının %99unu kullanıyor ama hala performans eskinin çok altında oyunda bir sıkıntı olma ihtimali var mı ve bu attığın güncel sürücü mü oluyor
Oyunda bir şey olabilir tabii ki, ama emin değilim. Ayrıca evet, attığım en güncel chipset sürücüsü. Ekran kartının sürücülerini de güncelle.

Oyunda bir şey olabilir tabii ki, ama emin değilim. Ayrıca evet, attığım en güncel chipset sürücüsü. Ekran kartının sürücülerini de güncelle.
söylediğin her şeyi yaptım ddu ile sürücüyü silip tekrar baştan indirip kurdum attığın sürücüyü de yükledim bütün oyunlarda normal fpsler ama gta da düşük galiba sorun oyunda

Geri