PC HOCASI SİSTEM FPS DÜŞÜKLÜĞÜ

lexart00

80+
Reaksiyon skoru
4
PC Hocasının bundan bir kaç ay önce tanıttığı smokin sistemi aldım fakat RDR2'de videoda bahsedilen değerlerle tamamen alakasız bi fps alıyorum( videoda 2k da 60 70 civarı fps alırken ben 1080p de 35 40 arası alıyorum) [işlemci kullanımım %30 larda geziyor belki bi önemi vardır bilemiyorum.] gaminggende aynı özellikteki pc ler için standart ayarlarda 170fps alacağı öngörülüyor. Durumu nasıl düzeltebilirim?
Ekran Kartı: 5060ti 16gb
İşlemci: 7500F
Anakart: ASUS BM650
Video:

PC Hocasının bundan bir kaç ay önce tanıttığı smokin sistemi aldım fakat RDR2'de videoda bahsedilen değerlerle tamamen alakasız bi fps alıyorum( videoda 2k da 60 70 civarı fps alırken ben 1080p de 35 40 arası alıyorum) [işlemci kullanımım %30 larda geziyor belki bi önemi vardır bilemiyorum.] gaminggende aynı özellikteki pc ler için standart ayarlarda 170fps alacağı öngörülüyor. Durumu nasıl düzeltebilirim?
Video:
Ram hızlarınız doğru mu acaba ve sıcaklık durumu nasıl soğutucu demonte geliyor diye biliyorum doğru taktığınıza eminmisiniz? Sıcaklık değerlerinizi ve Görev Yöneticisi>Bellek>Hız kısmında yazan değer kaç söylermisiniz

Video:
Aynı durumu 5080 li sistemde yaşadım, knka msi afterburner i indir ekran kartı kaç watt çekiyor ona bi bak bende düşüktü sonra kendi kendine düzeldi ama sende düşükse çözümlerine bakarsın

Ram hızlarınız doğru mu acaba ve sıcaklık durumu nasıl soğutucu demonte geliyor diye biliyorum doğru taktığınıza eminmisiniz? Sıcaklık değerlerinizi ve Görev Yöneticisi>Bellek>Hız kısmında yazan değer kaç söylermisiniz
RDR ye girdiğimde max ayarlarda GPU 63ü geçmiyor CPU ise 45 derecelerde geziyor( boştayken 38-39)
Bellek hızım ise 6000MTs olarak görünüyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bios güncellemesi yapılmadıysa yapın
Güncel olması lazım hocam

Aynı durumu 5080 li sistemde yaşadım, knka msi afterburner i indir ekran kartı kaç watt çekiyor ona bi bak bende düşüktü sonra kendi kendine düzeldi ama sende düşükse çözümlerine bakarsın
oyunda 145W çekiyor hocam

Son düzenleme:
Hangi ayarlarda oynuyorsunuz? "Ultra Preset" oynamakla her şeyi manuel olarak Ultra'ya almak arasında epey FPS farkı oluyor. Advanced ayarları fullediyseniz ondan olabilir. Youtube'de "RDR2 Optimized Graphic Settings" videoları var onlardan birindeki ayarlarla deneyin, FPS yine artmazsa sürücüyü DDU ile kaldırıp tekrar güncel sürücüyle temiz kurulum yapmayı deneyin hocam

RDR ye girdiğimde max ayarlarda GPU 63ü geçmiyor CPU ise 45 derecelerde geziyor( boştayken 38-39)
Bellek hızım ise 6000MTs olarak görünüyor.

Güncel olması lazım hocam

oyunda 145W çekiyor hocam
format vws atınca sıfırlanıyor ona göre haberiniz olsunda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,179
Üyeler
192,634