- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu örneği cs üzerinden veriyorsan söylebileceğim tek şey, CS Ekran kartına oranla cpu'yu daha fazla kullanır. Mesela %80 CPU %15 RAM %5 Ekran kartı. Ayrıca Senin Bilgisayarının En Büyük Sorunu 8 GB Ram. Hiçbir şey yapmasan bile windows 2 - 4 GB Ram kullansa, cs'ye de geri kalan ram yetmez. He birde müzik dinlemesen ama arka planda spotify açık olduğu zaman ramden cs'ye eser yok.
Eğer pişman olmayacaksan, keşke format atmasaydım hiçbir şey değişmedi demeyeceksen önce "temiz" bir format at. Sonra unlost fps arttırma 2023 ya da kendin araştırarak performans ayarları yap. Baktın bir şey değişmemiş, en kısa sürede ram al ve rahatına bak.
Birde eklemek istiyorum, i7-7700 ve 1050ti + 16 gb ram ile cs'de ben sabit fps alamıyorum ( 165hz monitör var sabit 165 alamıyorum ) sen 180 - 255 falan alıyorsan yine iyi.
Yardımınız için teşekkürler nickimi belirtmeyeceğim ama cs'yi yarı-profesyonel oynuyorum yani fps arttırma, oyun içi ayarlar, config gibi şeyleri tabii ki ben de biliyorum ve uyguladım. Dediğiniz gibi bir format atayım, en kısa sürede de Ram takviyesi yapacağım açıkcası ben sadece cs oynayacağım için ram'in hiç sorun olacağını düşünmemiştim yardımınız için size de teşekkür ederim.
Bu arada, Rx 570 i3 7100 kullanan arkadaşım da sabit 200 fps oynuyor mesela sizin de daha yüksek fps almanız gerekmez mi i7 7. nesil ile