Neler Yeni

Gta 5 fps yükseltmek için memory yükseltmek mi gerekiyor?

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Keşke athlon 3000gli sistem toplamasaydin dostum. 2. Elde
Daha iyi bir şeyler bulunurdu. En azından GTA 5'i düzgün oynatirdi.
Keşke ama 3 bin total param vardı ve bende sabırsız biri olduğumdan dayanamayıp aldım bi tane 🤷

ESTAROSSA58

80+ Bronze
dostum 1. sistemini ver dediklerinde sadece athlon 3000g dersen gine kimse bişi anlamaz
sistemin malesefki kötü çok fazla bişi beklememekle ov deniyebilirsin ama ne anakart ne ram nede güçkaynagı bildiğimden net bişi diyemiyorum ve gta ayarlarını göstermemişssin kavram karmaşası içindesin

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
dostum 1. sistemini ver dediklerinde sadece athlon 3000g dersen gine kimse bişi anlamaz
sistemin malesefki kötü çok fazla bişi beklememekle ov deniyebilirsin ama ne anakart ne ram nede güçkaynagı bildiğimden net bişi diyemiyorum ve gta ayarlarını göstermemişssin kavram karmaşası içindesin
Aga siz çok tersiniz siz bana söylemeniz gerekiyo işte bize bunu şunu göster bakalım felan demeniz gerek ama dediğiniz resmen kardeşim şunu şunu atmadan biz sana nasıl yardım edelim hemen bi agresifleşme derdindesiniz ya yardımcı olmak istiyorsun biliyorum ama ben neyi göstermem gerektiğini bana söyleki anlaşıp çözelim tek derdim insanlar keşke biraz pozitif düşünse belki karşıdaki adam bilmiyordur felan diye bi düşünse ams maalesef biz direk hakarete başvuruyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistemim kötü ama yt de araştırdım adam yt de 40 50 fps alırken ben 20 10 alıyorum acaba dedim neyi yanlış yapıyorum direk geldim yardım istedim ama maalesef durum bunlardan ibaret

Top Bottom