Teşekkür ederim peki online da bir sıkıntı yaşar mıyım?Oynayabilirsin. Olmadı custom settings.xml yüklersin işini kolaylaştırırsın.
yani bana mümkün değil gibi gweliyo gta 5 den bahsediyortuz demi qadr core 2 diyo r7 ekran kartı standart ekran kartıOynayabilirsin. Olmadı custom settings.xml yüklersin işini kolaylaştırırsın.
Single Player'da daha fazla fps alırsınız online'da biraz fps düşebilir. (bazı oyun modlarını saymıyorum) Drop falan olabilir. Benim sistemimde gta v çok iyi oynatmadığından custom settings.xml yükledim online + single rahat oynuyorum.Teşekkür ederim peki online da bir sıkıntı yaşar mıyım?
Gta V yeni nesil oyunlar gibi çok yüksek bi sistem gerektirmiyor. Fps yükseltmenin en iyi yoluda Custom Settings.xml'dir.yani bana mümkün değil gibi gweliyo gta 5 den bahsediyortuz demi qadr core 2 diyo r7 ekran kartı standart ekran kartı
peki ramdan kaynaklı bir sıkıntı yaşar mıyım? 2+2 tanesi 800MHzSingle Player'da daha fazla fps alırsınız online'da biraz fps düşebilir. (bazı oyun modlarını saymıyorum) Drop falan olabilir. Benim sistemimde gta v çok iyi oynatmadığından custom settings.xml yükledim online + single rahat oynuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gta V yeni nesil oyunlar gibi çok yüksek bi sistem gerektirmiyor. Fps yükseltmenin en iyi yoluda Custom Settings.xml'dir.
Evet yaşarsın. Tavsiyem en az 1600 mhz olmasıdır.peki ramdan kaynaklı bir sıkıntı yaşar mıyım? 2+2 tanesi 800MHz
25- 30 fps altı görür müyüm? anakart maalesef ddr2 destekliyor ram olarakEvet yaşarsın. Tavsiyem en az 1600 mhz olmasıdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
şöyle bir video var senin dediklerinin aynısı 1333 mhz RAM ile gta online oynuyor. Biraz eski video şimdi bir çok güncelleme geldiğinden sıkıntı çekebilirsin.
Minimum gereksinimlerde 4gb ram ve q6600 olduğunu gördüm. İşlemcin tavsiye edilen en düşük işlemci. 40 50 fps alabilirsin diye düşünüyorum. r7 240 çok kötü bir kart değil.25- 30 fps altı görür müyüm?