Neler Yeni

GTA 5 İLK KEZ YÜKLEDİM KASIYOR

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yasin
Hocalarım öncelikle selamün aleyküm iyi geceler 1 hafta kadar önce incehesap üzerinden bir hazır sistem aldım işlemci r5 5600 ekran kartı powercolor rx 7600 8 gb 16 gb da ram var her neyse aldıktan sonra aradan 1 hafta geçti steam üzerinden cs 2 indirdim 0 kasma 0 drop 150 fps, pubg yükledim o da aynı hiç kasma yok fps drop yoo sorunsuz oynatıyor ancak ol ancak dün gta 5 satın aldım epic games üzerinden oyunu kurdum indirdim ilk açtığımda hikaye modunda 2 fps alıyor ve üstüne çıkmıyor hikaye modunu bile geçemedim kasmadan dolayı oyun grafiğini en düşüğe çektim hala aynı grafiklerle her türlü oynadım kıstım yükselttim ancak fps hala aynı oyun oynanmıyor 2 fps sizce ne yapabilirim nasıl düzelir bu sorun lütfen acil yardım edebilir misiniz bilen varsa bir el atsın rica etsem.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,308
İsim
Volkan
Hocalarım öncelikle selamün aleyküm iyi geceler 1 hafta kadar önce incehesap üzerinden bir hazır sistem aldım işlemci r5 5600 ekran kartı powercolor rx 7600 8 gb 16 gb da ram var her neyse aldıktan sonra aradan 1 hafta geçti steam üzerinden cs 2 indirdim 0 kasma 0 drop 150 fps, pubg yükledim o da aynı hiç kasma yok fps drop yoo sorunsuz oynatıyor ancak ol ancak dün gta 5 satın aldım epic games üzerinden oyunu kurdum indirdim ilk açtığımda hikaye modunda 2 fps alıyor ve üstüne çıkmıyor hikaye modunu bile geçemedim kasmadan dolayı oyun grafiğini en düşüğe çektim hala aynı grafiklerle her türlü oynadım kıstım yükselttim ancak fps hala aynı oyun oynanmıyor 2 fps sizce ne yapabilirim nasıl düzelir bu sorun lütfen acil yardım edebilir misiniz bilen varsa bir el atsın rica etsem.
Hz 60 a sabitle fresync aç bende de aynı ya epic kaynaklı yada gta yeni pc lerde sağlıksız

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yasin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,308
İsim
Volkan
hz 65 e sabit zaten hocam daha üstüne çıkmıyor kaç kere denedim 65den aşşağıya da inmiyor fresync de açık ya
Valla bende inan. Bilmiyorum bende öyle çözdüm tam olarak çözülmedi bile sadece ağır takılmalardan kurtuldum 60 fps ten 20 38 e düşüyor sadece ağırlaşıyor yüksek fps alınca droplanıyordu

baranngk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
baran gök
ayarları biraz kurcala bendede oyuna drop giriyodu bi şekilde düzelttim sıfır kasma donma oynadım

Top Bottom