Neler Yeni

Gta 5 indirilirken internet hatası

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muhammet Emin Öz
gta 5 i indirirken epic games da birden "üzgünüz,bağlantıda sorun yaşıyoruz gibi görünüyor" hataso verdi çözümü nedir

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,460
İsim
Sarp Yılmaz
gta 5 i indirirken epic games da birden "üzgünüz,bağlantıda sorun yaşıyoruz gibi görünüyor" hataso verdi çözümü nedir
Yoğun ilgiden dolayı bant genişliğini sınırlandırmak zorunda kaldılar o yüzdendir daha sonra dene.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Epic games yoğunluktan dolayı Bant genişliğine sınırlama getirdi. Bu yüzden indirmeme veya indirse bile internet hızın ne kadar yüksek olursa olsun düşük hızda indiriyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mustafa Sarkut
Epic games yoğunluktan dolayı Bant genişliğine sınırlama getirdi. Bu yüzden indirmeme veya indirse bile internet hızın ne kadar yüksek olursa olsun düşük hızda indiriyor.
örnek ben 4 saatte indirecğim oyunu 100 kb/s ile indiriyorum

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,276
İsim
........
Bant kisitlamasi yani alabilecegin dowloandi kisitladilar ki cokmesin yine die

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
alper
89.8 gb'ta kaldı ve bağlantıda sorun yaşıyoruz hatasını verdi. Buraya kadar gelmişken ne yapmam lazım. İptal etmek istemiyorum, beklesem bi sonuç alır mıyım acaba?

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    50.2 KB · Hit: 82

hcaglar

80+
Oyunu dün gece indirdim. Bende de bant genişliğinin sınırlandırıldığı yazıyordu ama çok kısa bir süre 100 kb ile indirip sonrasında ortalama 6 mb ile indirdi.

Top Bottom