Neler Yeni

GTA 5 karakter uzak mesafede neden şekil değiştiriyor ?

muratx1x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
murat türk
Merhaba, özellikle sonradan eklenen karakterlerde oluyor bu durum belli bir mesafeden sonra iskelet kısımları gözüküyor kendileri gözükmüyor ekte görsel yolladım bakabilirsiniz. Benim tarzımda gta5 oynayanlara bakıyorum karakterler çok daha uzun mesafelerde gözüküyor normal bir şekilde bunun tam sorununun çözümünü bilen var mı acaba ?

Ekler

• ac440e3ad81ae968d88b08cdef35dd5a.jpeg
    ac440e3ad81ae968d88b08cdef35dd5a.jpeg
    308.9 KB · Hit: 44
  • e28f214db1b0b038e9fba2145ce6ea08.jpeg
    e28f214db1b0b038e9fba2145ce6ea08.jpeg
    302 KB · Hit: 45

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Göksel
modlardan

muratx1x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
murat türk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ciddi misin benim aklıma gelmemişti :D aynı tarz videolarda izliyorum onlarda böyle bir sorun yok kardeşim.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,944
İsim
.
Merhaba, özellikle sonradan eklenen karakterlerde oluyor bu durum belli bir mesafeden sonra iskelet kısımları gözüküyor kendileri gözükmüyor ekte görsel yolladım bakabilirsiniz. Benim tarzımda gta5 oynayanlara bakıyorum karakterler çok daha uzun mesafelerde gözüküyor normal bir şekilde bunun tam sorununun çözümünü bilen var mı acaba ?
MSSA ver 8X e düzelir.

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
bendede benzer bir sorun olmustu golgeler 5 metre falan yukleniyordu oyunun ayarlarindan ama oyun ici degil metin dosyasinda orda uzaklik ayarlari olmali orayi bi kurcalayin arastirin duzelir

muratx1x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
murat türk
bendede benzer bir sorun olmustu golgeler 5 metre falan yukleniyordu oyunun ayarlarindan ama oyun ici degil metin dosyasinda orda uzaklik ayarlari olmali orayi bi kurcalayin arastirin duzelir

metin dosyaları derken tam nerede acaba ? Ayrıca 1 karakter değil sonradan eklenen tüm karakterler böyle yani burada bence tüm karakterlerin dosyalarına girip düzeltmek bence mantıksız geliyor keza araştırmalarıma göre hiç öyle bir şey bulamadım bence ayarlarla alakalı olup hepsini birden düzeltecek bir şey lazım. Sizin söylediğiniz tam nasıl oluyor biraz daha detay verir misiniz ?

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
metin dosyaları derken tam nerede acaba ? Ayrıca 1 karakter değil sonradan eklenen tüm karakterler böyle yani burada bence tüm karakterlerin dosyalarına girip düzeltmek bence mantıksız geliyor keza araştırmalarıma göre hiç öyle bir şey bulamadım bence ayarlarla alakalı olup hepsini birden düzeltecek bir şey lazım. Sizin söylediğiniz tam nasıl oluyor biraz daha detay verir misiniz ?
Documents\Rockstar Games\GTA V\settings.xml
bide gameconfig var onu da arastirin

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,944
İsim
.
Bizzat bu problemi yaşadınız mı karambole mi cevap veriyorsunuz ? Dediğin ayarları yaptım olmuyor ayrıca benim gibi olup youtubede kanal yönetenlerin hiç birinde böyle bir sorun yok.
Evet yaşadım ama ben senin gibi saçma sapan modlar kurmadım söylediğin sorunun cevabı MSSA ve FXAA dır dostum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,147
Üyeler
161,400
Son üye
raintly
Top Bottom