BURAK58#3050
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Öncelikle merhaba bende steam gta 5 var lspdfr modu kurmak istiyorum fakat kuruluma başlamadan önce bana visual c++ 2015 hatası veriyor nasıl çözüceceğimi bilmiyorum pek analmıyorum yardım edermisniz.
ondan bakara yaptı fakat böyle bir hata alıyorum kurulumun başındaverdiği linkten dediği şeyi indir ve Semih Biçer'in videodan yapmanı tavsiye ederim güzel anlatıyor.
Bunu indirip kuruyorum fakat denetim masasında görünmüyor ve aynı hatayı alıyorum her kuruşumda onar çıkıyor basıyorum kuruldu diyor kaldır diyip tekrar kuruyorum olmuyor yinede kurulum başarılı diyor ama hatayı veriyor.Download Visual Studio 2015 için Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir from Official Microsoft Download Center
Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir Paketleri, Visual Studio 2015 kullanılarak oluşturulan C++ uygulamalarını çalıştırmak için gereken çalışma zamanı bileşenlerini yükler.www.microsoft.com
Yani verdiği hata bundan kaynaklı aklıma başka bir şey gelmiyorondan bakara yaptı fakat böyle bir hata alıyorum kurulumun başında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunu indirip kuruyorum fakat denetim masasında görünmüyor ve aynı hatayı alıyorum her kuruşumda onar çıkıyor basıyorum kuruldu diyor kaldır diyip tekrar kuruyorum olmuyor yinede kurulum başarılı diyor ama hatayı veriyor.