Neler Yeni

GTA 5 LSPDFR VİSUAL C++ 2015 HATASI

Reaksiyon skoru
1
Öncelikle merhaba bende steam gta 5 var lspdfr modu kurmak istiyorum fakat kuruluma başlamadan önce bana visual c++ 2015 hatası veriyor nasıl çözüceceğimi bilmiyorum pek analmıyorum yardım edermisniz.

Ekler

• Ekran Görüntüsü (12).png
    Ekran Görüntüsü (12).png
    85.9 KB · Hit: 30
verdiği linkten dediği şeyi indir ve Semih Biçer'in videodan yapmanı tavsiye ederim güzel anlatıyor.

Öncelikle merhaba bende steam gta 5 var lspdfr modu kurmak istiyorum fakat kuruluma başlamadan önce bana visual c++ 2015 hatası veriyor nasıl çözüceceğimi bilmiyorum pek analmıyorum yardım edermisniz.

verdiği linkten dediği şeyi indir ve Semih Biçer'in videodan yapmanı tavsiye ederim güzel anlatıyor.
ondan bakara yaptı fakat böyle bir hata alıyorum kurulumun başında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu indirip kuruyorum fakat denetim masasında görünmüyor ve aynı hatayı alıyorum her kuruşumda onar çıkıyor basıyorum kuruldu diyor kaldır diyip tekrar kuruyorum olmuyor yinede kurulum başarılı diyor ama hatayı veriyor.

ondan bakara yaptı fakat böyle bir hata alıyorum kurulumun başında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu indirip kuruyorum fakat denetim masasında görünmüyor ve aynı hatayı alıyorum her kuruşumda onar çıkıyor basıyorum kuruldu diyor kaldır diyip tekrar kuruyorum olmuyor yinede kurulum başarılı diyor ama hatayı veriyor.
Yani verdiği hata bundan kaynaklı aklıma başka bir şey gelmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,094
Üyeler
173,308
Son üye
Alaba
Geri