1 hafta içinde gelir sanırım.tahmini ne zaman gelir yeni sürümü
güncelleme yapman gerek o da biraz sürüyor bi ara 2-3 hafta sonra getirmişlerdi birde sana bi öneride bulunayim beğendiğin her modu yükleme sonlari farklıysa tabi oyun bi zamandan sonra sasiriyor error veriyor hatta menyoo bile calismamaya basliyoryoutubeden şu videoyu izledim yaptım ama oyun hata verdi bende sildim modu sorunsuz şekilde nasıl indirip kullanabilirim.
open4nerden siliyoruz
hocam menyo ve 3 4tane araba modu yüklicem aska bişey yüklemicem.güncelleme yapman gerek o da biraz sürüyor bi ara 2-3 hafta sonra getirmişlerdi birde sana bi öneride bulunayim beğendiğin her modu yükleme sonlari farklıysa tabi oyun bi zamandan sonra sasiriyor error veriyor hatta menyoo bile calismamaya basliyor
gta5-mods.com diye bi site var ordan bi indir bakayimopen4
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam menyo ve 3 4tane araba modu yüklicem aska bişey yüklemicem.
günellemeyi nasıl yapıcam
hocam indirdim de kuramadım modları bende sildim mod activator diye bir uygulama indridim ordan da yapılıyomus izlediğim videoda öyle diyordu ama söyle bi hata verdigta5-mods.com diye bi site var ordan bi indir bakayim
hocam ben menyoo indirdigimde boyle bir sekme acilmiyordu adamlarin verdigi dosyayi oyun dosyasinin icine atiyordun olay bitiyordu oyuna girdiğinde aktif oluyordu attığınız şeyi hiç gormedimhocam indirdim de kuramadım modları bende sildim mod activator diye bir uygulama indridim ordan da yapılıyomus izlediğim videoda öyle diyordu ama söyle bi hata verdi
Alıntıyı görüntüle
bilmiiyorum hocam nasıl yapıcam bilmiyoum sabah uayndığımdan beri bunla uğraşyorumhocam ben menyoo indirdigimde boyle bir sekme acilmiyordu adamlarin verdigi dosyayi oyun dosyasinin icine atiyordun olay bitiyordu oyuna girdiğinde aktif oluyordu attığınız şeyi hiç gormedim