Akbaba Kürşat
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 271
- İsim
- Furkan
Arkadaşlar Ben Şimdi Epic Gamesden GTA 5 i indirsem sonrada modemi kessem oynayabilirmiyim ?
Modemi kesmeden de offline oynayabilirsin, zaten online oynamak için offline hikaye modunu bitirmen gerek.Arkadaşlar Ben Şimdi Epic Gamesden GTA 5 i indirsem sonrada modemi kessem oynayabilirmiyim ?
Evet story mode oynarsın.Arkadaşlar Ben Şimdi Epic Gamesden GTA 5 i indirsem sonrada modemi kessem oynayabilirmiyim ?
Yanlış bilgi online girmek için hikayeyi bitirmeye gerek yok.Modemi kesmeden de offline oynayabilirsin, zaten online oynamak için offline hikaye modunu bitirmen gerek.
kardeşim interneti değiştiricemde o zaman internet olmicak oynayabilcekmiyimModemi kesmeden de offline oynayabilirsin, zaten online oynamak için offline hikaye modunu bitirmen gerek.
Evet oynarsın dedik.kardeşim interneti değiştiricemde o zaman internet olmicak oynayabilcekmiyim
senin mesaj sonradan geldi kardeşim kusura bakmaEvet oynarsın dedik.
Gerek var, yanlış bilgi falan değil. Offline bitmeden online özelliği açılmıyor. GTA V'i iki bilgisayardan oynuyorum. İster oynar bitirirsin, ister %!00 save dosyası atar direk online girersin sana kalmış. Ama offline bitmeden online girilmiyor.Yanlış bilgi online girmek için hikayeyi bitirmeye gerek yok.
Hayır ben storyi bitirdim arkadaşım bitirmedi sadece prologue görevini tamamladı ve gta online a girebiliyor.Gerek var, yanlış bilgi falan değil. Offline bitmeden online özelliği açılmıyor. GTA V'i iki bilgisayardan oynuyorum. İster oynar bitirirsin, ister %!00 save dosyası atar direk online girersin sana kalmış. Ama offline bitmeden online girilmiyor.
Dostum girilmiyor, kardeşime de yükledim. İlk görevi yaptı ondan sonra online girmek istedi. Online girmek için yer bile yoktu. Oyun izin vermiyor girmene. Tüm hikayeyi bitirmek istemiyordu ben de save dosyası attım direk bitti gördü girdi. Kendi bilgisayarımda da aynı şey geçerliydi.Hayır ben storyi bitirdim arkadaşım bitirmedi sadece prologue görevini tamamladı ve gta online a girebiliyor.
Saçmalamayın yanlış bilgi veriyorsunuz ben daha ilk sahnede online girdim. Kırmızı ve beyaz araba var hatta ilk başta.Gerek var, yanlış bilgi falan değil. Offline bitmeden online özelliği açılmıyor. GTA V'i iki bilgisayardan oynuyorum. İster oynar bitirirsin, ister %!00 save dosyası atar direk online girersin sana kalmış. Ama offline bitmeden online girilmiyor.
Ben kendim de girdim arkadaşım da girdi online girmek için yer ayarlar menüsünde diye biliyorum.Dostum girilmiyor, kardeşime de yükledim. İlk görevi yaptı ondan sonra online girmek istedi. Online girmek için yer bile yoktu. Oyun izin vermiyor girmene. Tüm hikayeyi bitirmek istemiyordu ben de save dosyası attım direk bitti gördü girdi. Kendi bilgisayarımda da aynı şey geçerliydi.