onurbektas00
80+
- Reaksiyon skoru
- 28
bir sınırı var mı yapsam ban yermiyim?
Ban yemezsin sınırı yok fakat bence pek abartma daha sağlıklı olur yapacaksan 500milyon yap bittiğinde tekrar yaparsın ben öğle yapıyorum.bir sınırı var mı yapsam ban yermiyim?
Ban yemezsin sınırı yok fakat bence pek abartma daha sağlıklı olur yapacaksan 500milyon yap bittiğinde tekrar yaparsın ben öğle yapıyorum.
detaylı anlatır mısın nasıl yaptın yapmam için bir tane paramla satın almış olduğum araba olmak zorunda mı?Ban yemezsin sınırı yok fakat bence pek abartma daha sağlıklı olur yapacaksan 500milyon yap bittiğinde tekrar yaparsın ben öğle yapıyorum.
az olmuş en az 500 tr öneriyorum !!abartmazsan yaparsın ben 5 trilyon girdim yemedim mesela
5 trilyon harcıyabilecek kadar eşya yok oyunda saldşkakşdlşkaşkdalkşdşkalşkabartmazsan yaparsın ben 5 trilyon girdim yemedim mesela
detaylı anlatır mısın nasıl yaptın yapmam için bir tane paramla satın almış olduğum araba olmak zorunda mı?2.100.000.000$ var 7993 levelim
Youtube'den izleyip yapabilirsin agadetaylı anlatır mısın nasıl yaptın yapmam için bir tane paramla satın almış olduğum araba olmak zorunda mı?
knk araba lazım mı onu sordum hepsi araba satıyor sokaktan bulsam arabayı oluyor mu?Youtube'den izleyip yapabilirsin aga
araba alırken not sold purchase failed hatası veriyorknk araba lazım mı onu sordum hepsi araba satıyor sokaktan bulsam arabayı oluyor mu?