Neler Yeni

Gta 5 online giremiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Arifhan Karakoyunlu
Epic games üzerinden gta 5'im var fakat online girmeye çalıştığımda social club is offline mode diyor onlineye giremiyorum. Çözümünü bilen varsa söyleyebilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Sabri Efecan Odabaş
Epic games üzerinden gta 5'im var fakat online girmeye çalıştığımda social club is offline mode diyor onlineye giremiyorum. Çözümünü bilen varsa söyleyebilir mi?
betternet vpn indir açtıktan sonra oyuna gir sağ üstte signed in derse vpn'i kapat sonra oyna :D olmazsa başka çözüm bilmiyorum ben hep vpn ile giriyorum

Sp4rky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Efe Demir
Vpn geçici çözümdür, modeme reset atmanızı öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Sabri Efecan Odabaş
indirdim gta ya giriyor fakat yukarıda 500mb yazıyor 500mb sonra kullanımı mı bitecek?
dostum hani oyuna girince sağ üstte signed in yazıyor o zaman kapat o 500 mb de günlük sende zaten sadece gta ya girmek için açacaksın (inşallah :D)

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Arifhan Karakoyunlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dostum hani oyuna girince sağ üstte signed in yazıyor o zaman kapat o 500 mb de günlük sende zaten sadece gta ya girmek için açacaksın (inşallah :D)
d-dostum ben 2 gündür öyle oyun oynuyom KLŞHMAŞHLBAMHBLŞAHMA
neyse daha 140mb de

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,069
İsim
Emre Zengin
Social Club'a gir hesabın oturumu açık olup olmadığına bak.

Awae4Life

80+
usta aynı sorunu ben de yaşamıştım internet servisi sağlayıcınla irtibata geç eğer güvenli internet hizmeti açıksa sebeplerinden biri de o.

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Sabri Efecan Odabaş

hihihiha

80+ Bronze
İlk başta telefonunu aç internetini ona bağla sonra rockstar games üzerinden oyunu açıp online menüsüne gel menüdeyken alt tab atıp ev internetine geç

Top Bottom