darklegionn
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Epic games üzerinden gta 5'im var fakat online girmeye çalıştığımda social club is offline mode diyor onlineye giremiyorum. Çözümünü bilen varsa söyleyebilir mi?
betternet vpn indir açtıktan sonra oyuna gir sağ üstte signed in derse vpn'i kapat sonra oynaEpic games üzerinden gta 5'im var fakat online girmeye çalıştığımda social club is offline mode diyor onlineye giremiyorum. Çözümünü bilen varsa söyleyebilir mi?
vpn için indirme linki var mı?betternet vpn indir açtıktan sonra oyuna gir sağ üstte signed in derse vpn'i kapat sonra oynaolmazsa başka çözüm bilmiyorum ben hep vpn ile giriyorum
vpn için indirme linki var mı?
Vpn geçici çözümdür, modeme reset atmanızı öneririm.Epic games üzerinden gta 5'im var fakat online girmeye çalıştığımda social club is offline mode diyor onlineye giremiyorum. Çözümünü bilen varsa söyleyebilir mi?
Usta modeme bir çok kez reset ama düzelmiyor öyle birde vpn ile denicemVpn geçici çözümdür, modeme reset atmanızı öneririm.
indirdim gta ya giriyor fakat yukarıda 500mb yazıyor 500mb sonra kullanımı mı bitecek?VPN for Windows, Mac, iOS and Android
www.betternet.co
dostum hani oyuna girince sağ üstte signed in yazıyor o zaman kapat o 500 mb de günlük sende zaten sadece gta ya girmek için açacaksın (inşallahindirdim gta ya giriyor fakat yukarıda 500mb yazıyor 500mb sonra kullanımı mı bitecek?
d-dostum ben 2 gündür öyle oyun oynuyom KLŞHMAŞHLBAMHBLŞAHMAdostum hani oyuna girince sağ üstte signed in yazıyor o zaman kapat o 500 mb de günlük sende zaten sadece gta ya girmek için açacaksın (inşallah)
Social Club'a gir hesabın oturumu açık olup olmadığına bak.Epic games üzerinden gta 5'im var fakat online girmeye çalıştığımda social club is offline mode diyor onlineye giremiyorum. Çözümünü bilen varsa söyleyebilir mi?
d-dostum ben 2 gündür öyle oyun oynuyom KLŞHMAŞHLBAMHBLŞAHMA
neyse daha 140mb de
aynen oda varda ben üşendiğim için vpn kullanıyorumusta aynı sorunu ben de yaşamıştım internet servisi sağlayıcınla irtibata geç eğer güvenli internet hizmeti açıksa sebeplerinden biri de o.
İlk başta telefonunu aç internetini ona bağla sonra rockstar games üzerinden oyunu açıp online menüsüne gel menüdeyken alt tab atıp ev internetine geçEpic games üzerinden gta 5'im var fakat online girmeye çalıştığımda social club is offline mode diyor onlineye giremiyorum. Çözümünü bilen varsa söyleyebilir mi?