Gta 5 online giremiyorum

Reaksiyon skoru
4
Epic games üzerinden gta 5'im var fakat online girmeye çalıştığımda social club is offline mode diyor onlineye giremiyorum. Çözümünü bilen varsa söyleyebilir mi?

Epic games üzerinden gta 5'im var fakat online girmeye çalıştığımda social club is offline mode diyor onlineye giremiyorum. Çözümünü bilen varsa söyleyebilir mi?
betternet vpn indir açtıktan sonra oyuna gir sağ üstte signed in derse vpn'i kapat sonra oyna :D olmazsa başka çözüm bilmiyorum ben hep vpn ile giriyorum

dostum hani oyuna girince sağ üstte signed in yazıyor o zaman kapat o 500 mb de günlük sende zaten sadece gta ya girmek için açacaksın (inşallah :D)
d-dostum ben 2 gündür öyle oyun oynuyom KLŞHMAŞHLBAMHBLŞAHMA
neyse daha 140mb de

Social Club'a gir hesabın oturumu açık olup olmadığına bak.

usta aynı sorunu ben de yaşamıştım internet servisi sağlayıcınla irtibata geç eğer güvenli internet hizmeti açıksa sebeplerinden biri de o.

İlk başta telefonunu aç internetini ona bağla sonra rockstar games üzerinden oyunu açıp online menüsüne gel menüdeyken alt tab atıp ev internetine geç

Geri