Hayır ne yaparak yediniz yani.Sürekli ban yiyorum
Atıyorum bazen patlıyorum o sebeplerdenHayır ne yaparak yediniz yani.
Atıyorum bazen patlıyorum o sebeplerden
ets2 mp eğlenceli olsun diye oynanmıyor sizin gibiler yüzünden insanlar oyundan bıktı ve bıraktılar normal mp dlc istemediği için ets2 de 10 olduğuna göre bi insan ban yerse bile gidip yeni hesapla oyunu tekrar alıp ban yiğine kadar oynar ama promods öyle değil herkes giremiyor siz ve diğerleri troll yapmaktan başka bir şey değilseniz oynacaksanız adam gibi oynayınSürekli ban yiyorum
iyi aferin böyle yapmaya devam edin sizAtıyorum bazen patlıyorum o sebeplerden
bu yüzden donanım banı atılmalı her oyundaets2 mp eğlenceli olsun diye oynanmıyor sizin gibiler yüzünden insanlar oyundan bıktı ve bıraktılar normal mp dlc istemediği için ets2 de 10 olduğuna göre bi insan ban yerse bile gidip yeni hesapla oyunu tekrar alıp ban yiğine kadar oynar ama promods öyle değil herkes giremiyor siz ve diğerleri troll yapmaktan başka bir şey değilseniz oynacaksanız adam gibi oynayın
Mesaj otomatik birleştirildi:
iyi aferin böyle yapmaya devam edin siz
Haklısınets2 mp eğlenceli olsun diye oynanmıyor sizin gibiler yüzünden insanlar oyundan bıktı ve bıraktılar normal mp dlc istemediği için ets2 de 10 olduğuna göre bi insan ban yerse bile gidip yeni hesapla oyunu tekrar alıp ban yiğine kadar oynar ama promods öyle değil herkes giremiyor siz ve diğerleri troll yapmaktan başka bir şey değilseniz oynacaksanız adam gibi oynayın
Mesaj otomatik birleştirildi:
iyi aferin böyle yapmaya devam edin siz
Para hilesi yaptımNeden ban yiyorsunuz ne yapıyorsunuz ?
Hilesiz olan mı var O ban sebebi değil.Para hilesi yaptım
bende yemedim cehat enginede 10 kere denedim knk sonra 1 2 ay sonra bida deneyim dedim direk yedim şuan indiriyorum yeni aldım gta5 yine yapacağım çünkü gtav gibi patlatmalı bi oyunda para kasmak cidden zorBen kaç kere hile yaptım GTAV'de. Bu hilelerin hiçbiri oyuncuların zevkini kaçıracak, saçma sapan ve oyun zevkini yok eden o patlatmalı, ışınlamalı hileler değil, sadece para hilesi o da araba, yat, malikane almak ve heist'lara girebilmek için. Ama hiç ban yemedim oyundan. Sizin şanssızlığınıza üzüldüm.
sen cheat engineden mi yapıyorsun dostumHilesiz olan mı var O ban sebebi değil.
Değil mi çok saçma olay adam önüme robot yığıyor ban yemiyor sadece araç almak için para hilesi yaptım diye ban yiyorumgta 5 de nasıl ban yedin ya millet oynunun içinden geçiyor seni nası buldular