Çok gec kalmissin knk neyse ytde var bi suru bak isteMerhaba arkadaşlar GTA 5 online aldım. Ama oyun ingilizce ve anlayamıyorum çok aşırı detay var ben bunları kısa şekilde nasıl öğrenebilirim bir öğretici videolar felan atarmısınız ?
Sana yardım eder birlikte oynardık ama sildim maalesef yt ye bakMerhaba arkadaşlar GTA 5 online aldım. Ama oyun ingilizce ve anlayamıyorum çok aşırı detay var ben bunları kısa şekilde nasıl öğrenebilirim bir öğretici videolar felan atarmısınız ?
Ya böyle ben uçan araba sürmek istiyom ama diğer adamlar lüks arabalara binerken ben nasıl böyle arabaları satın alıcam bilmiyorum ve ben hala külüstür araba kullanıyomKendin deneyerek vs. öğrenmelisin.
Online'da arkadaşın yokken zaten çok bir eğlencesi kalmıyor, heistten bahsediyorsak ise videoları vs var onları izleyebilirsiniz.
Sorunu tam olarak anlamadım, nerede yaşıyorsunuz bunu?
Online'da para kasmanın tek yolu hile dostum, gördüğün tüm elemanlar hile yaparak alıyor o tarz şeyleri.Ya böyle ben uçan araba sürmek istiyom ama diğer adamlar lüks arabalara binerken ben nasıl böyle arabaları satın alıcam bilmiyorum ve ben hala külüstür araba kullanıyom
Ban yetirdirmi para hilesi xdOnline'da para kasmanın tek yolu hile dostum, gördüğün tüm elemanlar hile yaparak alıyor o tarz şeyleri.
Epic dağıtmadan öncesi de bunlar vardı ama şimdi daha çoklar ve insanları rahatsız eden tipler de var.
Bazı hileler server'deki tüm kullanıcıları sürekli öldürüp duruyor falan.
Hile nasıl yapılır dersen ise youtube!
Aralıklarla ve 1 kerekte 300Milyondan fazla basmadığın sürece sorun olmaz.Ban yetirdirmi para hilesi xd
Ben tek seferde 11milyar bastım. Hiç sıkıntı çıkmadı.Aralıklarla ve 1 kerekte 300Milyondan fazla basmadığın sürece sorun olmaz.
Neden?OvvvOzaman ben yarış araba oynamaya devam
Ben tek seferde 11milyar bastım. Hiç sıkıntı çıkmadı.
Ban riskini göze almak istemiyorsan glitchler var. Ben konsolda oynarken hile yapamadığım için glitch yapıyordum. Bogdan heist glitch yaz çıkar.15 dakikada bir milyon. Tabi başka glitcler de var. Eğer ban riskini göze alacaksan glitch ile uğraşmana gerek kalmadan direkt zengin olursunOvvvOzaman ben yarış araba oynamaya devam
Kanka bende yeni indirdim arkadaşlar birkaç şey öğretti banada karışık gelmişti ama o arkadaşlara artık ulaşamıyorumMerhaba arkadaşlar GTA 5 online aldım. Ama oyun ingilizce ve anlayamıyorum çok aşırı detay var ben bunları kısa şekilde nasıl öğrenebilirim bir öğretici videolar felan atarmısınız ?