GTA 5 ONLİNE YENİ BAŞLADIM

kaynorz

80+
Reaksiyon skoru
137
Merhaba arkadaşlar GTA 5 online aldım. Ama oyun ingilizce ve anlayamıyorum çok aşırı detay var ben bunları kısa şekilde nasıl öğrenebilirim bir öğretici videolar felan atarmısınız ?

Kendin deneyerek vs. öğrenmelisin.
Online'da arkadaşın yokken zaten çok bir eğlencesi kalmıyor, heistten bahsediyorsak ise videoları vs var onları izleyebilirsiniz.
Sorunu tam olarak anlamadım, nerede yaşıyorsunuz bunu?

Merhaba arkadaşlar GTA 5 online aldım. Ama oyun ingilizce ve anlayamıyorum çok aşırı detay var ben bunları kısa şekilde nasıl öğrenebilirim bir öğretici videolar felan atarmısınız ?
Sana yardım eder birlikte oynardık ama sildim maalesef yt ye bak

Kendin deneyerek vs. öğrenmelisin.
Online'da arkadaşın yokken zaten çok bir eğlencesi kalmıyor, heistten bahsediyorsak ise videoları vs var onları izleyebilirsiniz.
Sorunu tam olarak anlamadım, nerede yaşıyorsunuz bunu?
Ya böyle ben uçan araba sürmek istiyom ama diğer adamlar lüks arabalara binerken ben nasıl böyle arabaları satın alıcam bilmiyorum ve ben hala külüstür araba kullanıyom

Ya böyle ben uçan araba sürmek istiyom ama diğer adamlar lüks arabalara binerken ben nasıl böyle arabaları satın alıcam bilmiyorum ve ben hala külüstür araba kullanıyom
Online'da para kasmanın tek yolu hile dostum, gördüğün tüm elemanlar hile yaparak alıyor o tarz şeyleri.
Epic dağıtmadan öncesi de bunlar vardı ama şimdi daha çoklar ve insanları rahatsız eden tipler de var.
Bazı hileler server'deki tüm kullanıcıları sürekli öldürüp duruyor falan.
Hile nasıl yapılır dersen ise youtube!

Online'da para kasmanın tek yolu hile dostum, gördüğün tüm elemanlar hile yaparak alıyor o tarz şeyleri.
Epic dağıtmadan öncesi de bunlar vardı ama şimdi daha çoklar ve insanları rahatsız eden tipler de var.
Bazı hileler server'deki tüm kullanıcıları sürekli öldürüp duruyor falan.
Hile nasıl yapılır dersen ise youtube!
Ban yetirdirmi para hilesi xd

Ovvv :( Ozaman ben yarış araba oynamaya devam
Ban riskini göze almak istemiyorsan glitchler var. Ben konsolda oynarken hile yapamadığım için glitch yapıyordum. Bogdan heist glitch yaz çıkar.15 dakikada bir milyon. Tabi başka glitcler de var. Eğer ban riskini göze alacaksan glitch ile uğraşmana gerek kalmadan direkt zengin olursun :D.

Kanka bende yeni indirdim arkadaşlar birkaç şey öğretti banada karışık gelmişti ama o arkadaşlara artık ulaşamıyorum :( istersen beraber oynayabiliriz discorddan ekliyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,112
Üyeler
190,861
Son üye
furkankaankarahasanoglu
Geri