Sistem ?Oyunu oynarken bi anda durduk yere oyundan atabiliyor onlineda da aynı offlineda da arkadaşla görev yapıcaz tüm ilerleme gidiyo öyle oluncada yardımcı olucak biri olursa güzel olur.
Watman hatası olabilir driverleri güncelleyin yada düşürünRyzen 5 1600x
Rx 570 4gb
8gb ddr4 3200mhz ram
Driver dan bios a kadar güncel ancak durduk yinede durduk yere atıp duruyor önceden o hatayı hep alıyodum lol de falan bios güncelleyince düzeldi daha olmadı başka hiçbir oyunda ama şuan gta da bu sıkıntıyı yaşıyorum maalesefWatman hatası olabilir driverleri güncelleyin yada düşürün
wattman olsa reset atarWatman hatası olabilir driverleri güncelleyin yada düşürün
Dediğim gibi kesin watmandır çözümünü arkadaşlar daha iyi biliyordurDriver dan bios a kadar güncel ancak durduk yinede durduk yere atıp duruyor önceden o hatayı hep alıyodum lol de falan bios güncelleyince düzeldi daha olmadı başka hiçbir oyunda ama şuan gta da bu sıkıntıyı yaşıyorum maalesef
Olabilir bilemiyorum hocamwattman olsa reset atar
Zaten önceden o hatayı alıyorum diye bi kaç kişi yardımcı olmuştu burdan biosu güncelleyince düzelmişti oyunlarda sıkıntısız oynuyodum gta 5 i yeni indirdim sebepsiz yere oyundan atıyor bi süre sonra hani çok kalamıyorum oyunda ama en çok onlineda o sıkıntıyı yaşıyorum maalesefDediğim gibi kesin watmandır çözümünü arkadaşlar daha iyi biliyordur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Olabilir bilemiyorum hocam
Sizin bi öneriniz var mıdır hocamwattman olsa reset atar
Hocam watmanın tek 1 çöžümü yooki bugün bios güncelleyerek çozersin yarın driverZaten önceden o hatayı alıyorum diye bi kaç kişi yardımcı olmuştu burdan biosu güncelleyince düzelmişti oyunlarda sıkıntısız oynuyodum gta 5 i yeni indirdim sebepsiz yere oyundan atıyor bi süre sonra hani çok kalamıyorum oyunda ama en çok onlineda o sıkıntıyı yaşıyorum maalesef
Sizin bi öneriniz var mıdır hocam
oyun dosyalarını doğrulayın yine olmazsa baştan kurmayı deneyin sorunun wattmanla alakası yokZaten önceden o hatayı alıyorum diye bi kaç kişi yardımcı olmuştu burdan biosu güncelleyince düzelmişti oyunlarda sıkıntısız oynuyodum gta 5 i yeni indirdim sebepsiz yere oyundan atıyor bi süre sonra hani çok kalamıyorum oyunda ama en çok onlineda o sıkıntıyı yaşıyorum maalesef
Sizin bi öneriniz var mıdır hocam
Epic games in veya gta 5 in bunun için bir seçeneği var mı yoksa sil yükle mi yapmalıyımoyun dosyalarını doğrulayın yine olmazsa baştan kurmayı deneyin sorunun wattmanla alakası yok
var hocamEpic games in veya gta 5 in bunun için bir seçeneği var mı yoksa sil yükle mi yapmalıyım
Bir çözüm öneriniz var mı hocam zaten hemen hemen hepsini denemiştim biosu güncellemek sorunu çözdü diye sadece onu dedimHocam watmanın tek 1 çöžümü yooki bugün bios güncelleyerek çozersin yarın driver
Nerde peki hocam söyleyebilir misiniz ben bilmiyorum pek fazlavar hocam