Neler Yeni

GTA 5 oyundan atma hatası

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Metehan Gelleci
Oyunu oynarken bi anda durduk yere oyundan atabiliyor onlineda da aynı offlineda da arkadaşla görev yapıcaz tüm ilerleme gidiyo öyle oluncada yardımcı olucak biri olursa güzel olur.

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,177
İsim
Ömer
Oyunu oynarken bi anda durduk yere oyundan atabiliyor onlineda da aynı offlineda da arkadaşla görev yapıcaz tüm ilerleme gidiyo öyle oluncada yardımcı olucak biri olursa güzel olur.
Sistem ?

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,177
İsim
Ömer

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Metehan Gelleci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Watman hatası olabilir driverleri güncelleyin yada düşürün
Driver dan bios a kadar güncel ancak durduk yinede durduk yere atıp duruyor önceden o hatayı hep alıyodum lol de falan bios güncelleyince düzeldi daha olmadı başka hiçbir oyunda ama şuan gta da bu sıkıntıyı yaşıyorum maalesef

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,177
İsim
Ömer
Driver dan bios a kadar güncel ancak durduk yinede durduk yere atıp duruyor önceden o hatayı hep alıyodum lol de falan bios güncelleyince düzeldi daha olmadı başka hiçbir oyunda ama şuan gta da bu sıkıntıyı yaşıyorum maalesef
Dediğim gibi kesin watmandır çözümünü arkadaşlar daha iyi biliyordur
Mesaj otomatik birleştirildi:

wattman olsa reset atar
Olabilir bilemiyorum hocam

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Metehan Gelleci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediğim gibi kesin watmandır çözümünü arkadaşlar daha iyi biliyordur

Olabilir bilemiyorum hocam
Zaten önceden o hatayı alıyorum diye bi kaç kişi yardımcı olmuştu burdan biosu güncelleyince düzelmişti oyunlarda sıkıntısız oynuyodum gta 5 i yeni indirdim sebepsiz yere oyundan atıyor bi süre sonra hani çok kalamıyorum oyunda ama en çok onlineda o sıkıntıyı yaşıyorum maalesef

wattman olsa reset atar
Sizin bi öneriniz var mıdır hocam

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,177
İsim
Ömer
Zaten önceden o hatayı alıyorum diye bi kaç kişi yardımcı olmuştu burdan biosu güncelleyince düzelmişti oyunlarda sıkıntısız oynuyodum gta 5 i yeni indirdim sebepsiz yere oyundan atıyor bi süre sonra hani çok kalamıyorum oyunda ama en çok onlineda o sıkıntıyı yaşıyorum maalesef

Hocam watmanın tek 1 çöžümü yooki bugün bios güncelleyerek çozersin yarın driver

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

oyun dosyalarını doğrulayın yine olmazsa baştan kurmayı deneyin sorunun wattmanla alakası yok

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Metehan Gelleci
Top Bottom