gta 5 playlist nasıl girilir?

JSezar

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,346
arkadaşlar hype'in yayında oynadığı paraşütlü atlayıp sayılarda durmak ya da facetoface olan oyunları nasıl açabilirim.haritada işaretli yer varsa oraya gidiyorum orada da istediğim oyunlar yok.gta online bilmiyorum.istediğim oyuna nasıl girebilirm.

İlk öncelikle GTA online'a gir ESC'ye bas ONLINE sekmesine gir ''Playlists' e bas ''Create'' bas orada Rockstar'ın kendi oyunları var onları playlistine ekleyebilirsin. Facetoface ve diğer oyunlar için Google'ye Rockstar Games Social Club yaz hesabına giriş yap, Oyunlardan GTA online'ı seç yukarda Community'e basıp Jobs>Browse all jobs. Burdan istediğin mapleri seçip Bookmark Job'a bas. Bu eklediğin mapler hesabına eklencek. Playlist oluştururken Add Bookmark job sekmesinde eklediğin mapleri görebilirsin.

Ekler

• Desktop Screenshot 2023.12.10 - 17.10.44.62.png
    Desktop Screenshot 2023.12.10 - 17.10.44.62.png
    1.4 MB · Hit: 374
İlk öncelikle GTA online'a gir ESC'ye bas ONLINE sekmesine gir ''Playlists' e bas ''Create'' bas orada Rockstar'ın kendi oyunları var onları playlistine ekleyebilirsin. Facetoface ve diğer oyunlar için Google'ye Rockstar Games Social Club yaz hesabına giriş yap, Oyunlardan GTA online'ı seç yukarda Community'e basıp Jobs>Browse all jobs. Burdan istediğin mapleri seçip Bookmark Job'a bas. Bu eklediğin mapler hesabına eklencek. Playlist oluştururken Add Bookmark job sekmesinde eklediğin mapleri görebilirsin.
hocam hazır kurulu olan oyunlar yok mu?

Hazır kurulu oyunlar Rockstar'ın kendi oyunları var onlarda yarış sumo vb. Facetoface falan yok diye biliyorum onları kendin eklemen gerekiyor.
tamam ekledim diyelim.tek başıma mı oynayacağım:)

tamam ekledim diyelim.tek başıma mı oynayacağım:)
Arkadaşların olduğunu varsayarak anlattım,tek kişilik oyunları tek oynayabilirsin ama facetoface gibileri arkadaşın yoksa Quick join olması lazım ordan başkalarının playlistine katılabilirsin.

En üstte hocam .

Eksik kalmayam:D

Tamam🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,726
Üyeler
189,317
Son üye
Erencan35